Περιφέρεια Αττικής: Ανακαλούνται οι άδειες εργαζομένων σε τμήματα σύνδεσης με την Πολιτική Προστασία

Παρασκευή, 06 Αυγούστου 2021 15:53
UPD:15:55
INTIME NEWS/ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
A- A A+

Ανακαλούνται οι άδειες υπαλλήλων που εργάζονται σε τμήματα που συνδέονται με δράσεις Πολιτικής Προστασίας, με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη. 

Συγκεκριμένα. με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και υπό το συντονισμό του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Γιάννη Σελίμη ανακαλούνται οι πάσης φύσεως άδειες υπαλλήλων οι αρμοδιότητες των οποίων συνδέονται με δράσεις Πολιτικής Προστασίας.

Ειδικότερα, δεδομένης της κρισιμότητας της κατάστασης και προκειμένου η Περιφέρεια να παρέχει στο ακέραιο τις υπηρεσίες της, σε όλους τους πολίτες, αυτή την κρίσιμη στιγμή, ανακαλούνται οι άδειες υπαλλήλων των Τεχνικών Υπηρεσιών, των Διευθύνσεων Υποδομών, Υγείας, Υγειονομικού Ελέγχου, Κοινωνικής Μέριμνας, Περιβάλλοντος κ.λπ.

Με αφορμή τη σχετική απόφαση ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει: «Το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού μας βρίσκεται στη πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στις καταστροφικές συνέπειες της φωτιάς.  Η Περιφέρεια Αττικής ήταν από την πρώτη στιγμή της κρίσης στην πρώτη γραμμή και εξακολουθεί να βρίσκεται σε όλα τα μέτωπα της καταστροφικής πυρκαγιάς, θέτοντας στη διάθεση του κρατικού μηχανισμού ανθρώπινους πόρους και το σύνολο των διαθέσιμων τεχνικών μέσων». 


 

 

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή