Η κομμένη σκηνή της Ριάνα στην ταινία «Annette»

Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 08:01
A- A A+

Η νέα ταινία του Άνταμ Ντράιβερ, «Annette», προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις ΗΠΑ από το περασμένο Σαββατοκύριακο και με αυτή την αφορμή έγινε  γνωστό ότι η Ριάνα επρόκειτο να είχε έναν μικρό ρόλο στο μιούζικαλ.

 Η ταινία «Annette» αφηγείται την ιστορία ενός stand-up κωμικού (Άνταμ Ντράιβερ) που ερωτεύεται μια παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια όπερας (Μαριόν Κοτιγιάρ).

Το λαμπερό ζευγάρι, το οποίο ζει σε μεγάλο βαθμό υπό τα βλέμματα του κοινού, αποκτά το πρώτο του παιδί, την Ανέτ, μια ξύλινη μαριονέτα με ένα κρυφό χάρισμα.

 Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, Λεός Κάραξ, η Ριάνα επρόκειτο να εμφανιστεί στη σκηνή με τη μαριονέτα.

 «Ήταν ένας μικρός ρόλος, γραμμένος ειδικά για εκείνη» δήλωσε ο Κάραξ στο USA Today. «Υποτίθεται ότι θα έπαιζε η Ριάνα. Όταν το μωρό Ανέτ γίνεται διάσημο, υπήρχε μία σκηνή, στην οποία θα εμφανίζονταν η μαριονέτα και η Ριάνα. Αλλά η Ριάνα αισθάνθηκε ότι την επισκίαζε αυτό το μωρό».

 Το 2017 κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα, σύμφωνα με το Variety, που ανέφεραν ότι η Ριάνα θα είχε συμμετοχή στο μιούζικαλ, ωστόσο, μια εκπρόσωπος της τραγουδίστριας διέψευσε τις αναφορές. Ο Κάραξ είπε ότι δεν αντικατέστησε τη Ριάνα, αλλά η σκηνή κόπηκε εντελώς.

Προτεινόμενα για εσάς