Πέθανε το πρώην μέλος των Magic De Spell, Νίκος Μαϊντάς

Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021 15:08
A- A A+

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Νίκου Μαϊντά, πρώην τραγουδιστή του συγκροτήματος Magic De Spell.

Το δυσάρεστο γεγονός έγινε γνωστό μέσω του προσωπικού λογαριασμού του Νίκου Μαϊντά στο facebook όπου πλήθος θαυμαστών και φίλων του, έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν μη μπορώντας να πιστέψουν το θάνατό του.

FM RECORDS

Ο Νίκος Μαϊντάς γεννήθηκε στην Αθήνα. Σε ηλικία 17 ετών, προσχώρησε στο συγκρότημα των Magic De spell ως μπασίστας τα δύο πρώτα χρόνια.

Με το συγκρότημα των Magic De spell πραγματοποίησε πάνω από 500 συναυλίες σε Ελλάδα, Κύπρο και Γερμανία ενώ έγραψε και ερμήνευσε τραγούδια όπως το «Εμένα οι φίλοι μου» σε ποίηση Κατερίνας Γώγου, η «Όλγα», ο «Λύκος», η «Πεταλούδα», το «Κόκκινο». Το 2003, μεταξύ πολλών συναυλιών, εργάστηκε για τελευταία φορά με το συγκρότημα για την κυκλοφορία ενός νέου δίσκου. Αρχές του 2004, ο Νίκος Μαϊντάς, αποχώρησε από τους Magic De spell έχοντας την εντύπωση ότι οι αλλαγές στην αρχική σύνθεση του συγκροτήματος άλλαξαν την αρχική φιλοσοφία.

ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΤΡΑΓΟΎΔΙ

Τα τελευταία χρόνια ο Νίκος Μαϊντάς, συνεργάστηκε με τον Πάνο Κατσιμίχα και τον Μάνο Ξυδούς ως τραγουδιστής και πιανίστας. Το 2007 κυκλοφόρησε ο πρώτος προσωπικός του δίσκος με τίτλο «Σπασμένα Ρολόγια».

Το «αντίο» των Magic de Spell

Το δικό τους «αντίο» στον Νίκο Μαϊντά είπαν και τα μέλη του συγκροτήματος Magic de Spell.
Μέσω της επίσημης σελίδας του συγκροτήματος στο facebook, τα μέλη της μπάντας αποχαιρέτησαν τον καλό τους φίλο αναφέροντας: «Καλό ταξίδι Νίκο…

Η σφραγίδα σου στην καρδιά των Magic de Spell θα μείνει ανεξίτηλη.

Θα θυμόμαστε πάντα τα χρόνια που ζήσαμε μαζί με κοινές εμπειρίες, γράφοντας τραγούδια και ταξιδεύοντας συνεχώς. Αξέχαστες οι παρέες, τα γέλια, οι πλάκες, οι μικροτσακωμοί και τα φιλιώματά μας. Σε κάθε ήχο, σε κάθε νότα του «Εμένα οι φίλοι μου», της «Όλγας» του «Λύκου», των «Παραμυθιών» και τόσων άλλων, θα είσαι πάντα μαζί μας. Ο Βοσδογάνης και ο Νησσόπουλος θα σε υποδεχτούν εκεί ψηλά…

Αδερφέ μας Νίκο Μαϊντά, ας είναι ελαφρύ το χώμα…».

Προτεινόμενα για εσάς