ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ για Documento: Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί κάνουν τη δουλειά τους δίχως κυβερνητικές παρεμβάσεις

Κυριακή, 03 Οκτωβρίου 2021 14:59
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δίνει η Νέα Δημοκρατία, σχετικά με το σχόλιό του για τον φορολογικό έλεγχο στην εφημερίδα Documento του Κ. Βαξεβάνη, τονίζοντας ότι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί κάνουν τη δουλειά τους δίχως κυβερνητικές παρεμβάσεις

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει κάτι πρωτοφανές: ζητάει δημόσια παρέμβαση από την Κυβέρνηση στις ανεξάρτητες φορολογικές αρχές προκειμένου να είναι υπεράνω ελέγχων η επιχείρηση του εκλεκτού τους εκδότη!  Ζητούν δηλαδή να έχει ειδική μεταχείριση και να εξαιρεθεί από αυτό που ισχύει για όλες τις υπόλοιπες επιχειρήσεις. Γιατί άραγε; Υπάρχει κάτι που θέλουν να αποφύγουν», σημειώνει η Νέα Δημοκρατία. 

«Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί κάνουν τη δουλειά τους δίχως κυβερνητικές παρεμβάσεις, όπως γίνεται σε όλες τις δυτικές φιλελεύθερες δημοκρατίες. Ας υποδείξουν από την Κουμουνδούρου σε ποιές επιχειρήσεις επιτρέπουν στις φορολογικές αρχές να κάνουν ελέγχους και σε ποιές όχι. Βοηθούν έτσι στο να μην ξεχνάμε πως αντιλαμβάνονται την ανεξαρτησία των θεσμών, τον ρόλο του κράτους και των “αρμών της εξουσίας”», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ. 

 

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή