Διακοπή εργασιών στην υπογειοποίηση για την «Αγιά Σοφιά»

Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2021 21:54
UPD:21:57
Eurokinissi Sports/ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Με απόφαση που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», διακόπτονται προσωρινά οι εργασίες υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου χτίζεται το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Η απόφαση («Αποδοχή της ειδικής διακοπής εργασιών του έργου "Υπογειοποίηση τμήματος της Οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στο Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας" αναδόχου εταιρίας ΙΝΤΡΑΚΑΤ») αναφέρει:

«Αποδεχόμαστε την από 17/9/2021 ειδική δήλωση διακοπής εργασιών της εταιρίας με δ.τ. ΙΝΤΡΑΚΑΤ αναδόχου του έργου "Υπογειοποίηση τμήματος της Οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στο Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας" αποκλειστικά και μόνο για το λόγο καθυστέρησης πληρωμής του 11ου λογαριασμού πέραν του διμήνου από την υποβολή του, σύμφωνα με την παράγραφο 9 του άρθρου 152 του νόμου 4412/16».

Η ανάδοχος εταιρία, για να είναι νομότυπη, σταμάτησε τις εργασίες, καθώς δεν είχε καταβληθεί μία πληρωμή και συγκεκριμένα ο 11ος λογαριασμός.

Οι πληροφορίες μιλούν για τυπικό ζήτημα που θα επιλυθεί άμεσα με την καταβολή του ποσού, αφού η Περιφέρεια αποδέχτηκε την οφειλή.

Πάντως η καθυστέρηση είναι δεδομένη, κι αυτό σημαίνει πως σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις η αποπεράτωση του έργου οριακά προλαβαίνει την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, τον Αύγουστο του 2022.

Εν τω μεταξύ, χειρουργήθηκε στην ποδοκνημική ο Γιώργος Θεοχάρης. Ο τρίτος γκολκίπερ της ΑΕΚ υποβλήθηκε στην επέμβαση από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, Λάκη Νικολάου, στο Ιατρικό Κέντρο, πήρε εξιτήριο κι επέστρεψε στο σπίτι του.

Προτεινόμενα για εσάςΑθλητικές Μεταδόσεις