Η Κάμαλα Χάρις παρακινεί τα παιδιά να εξερευνήσουν το διάστημα

Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 13:19
UPD:13:19
REUTERS/JONATHAN ERNST
A- A A+

Η Κάμαλα Χάρις παρουσιάζει ειδικό αφιέρωμα στο YouTube για την εξερεύνηση του διαστήματος: «Μου αρέσει η ιδέα της εξερεύνησης του άγνωστου» τονίζει η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, η οποία είναι επίσης επικεφαλής του Αμερικανικού Εθνικού Συμβουλίου Διαστήματος.

Στο αφιέρωμα «Get Curious with Vice President Harris» που άρχισε την περασμένη εβδομάδα στο YouTube Originals Kids & Family η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ ακολουθεί μια ομάδα παιδιών σε κυνήγι θησαυρού με στοιχεία που παραδίδει ο αστροναύτης της NASA, Σέιν Κίμπρο από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Στο βίντεο, η αντιπρόεδρος φιλοξένησε τα παιδιά και τους έδωσε συμβουλές για τη ζωή στην επίσημη κατοικία της στην Ουάσινγκτον, όπου βρίσκεται το Ναυτικό Παρατηρητήριο των ΗΠΑ.

«Η μητέρα μου ήταν επιστήμονας. Μας έπαιρνε στο εργαστήριο μαζί της τα Σαββατοκύριακα και μετά το σχολείο, γιατί έπρεπε να δουλεύει πολλές ώρες» εμφανίζεται στο τρέιλερ να λέει στα παιδιά η Κάμαλα Χάρις. «Θα μάθουμε τόσα πολλά καθώς είμαστε ολοένα και πιο περίεργοι και ενδιαφερόμαστε για τις δυνατότητες των ανακαλύψεων και του έργου που μπορούμε να κάνουμε στο διάστημα. Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που με ενθουσιάζουν περισσότερο» προσθέτει.

Η ομάδα των παιδιών με τη βοήθεια του Σέιν Κίμπρο, αφού εντοπίσει τα τμήματά του θα συναρμολογήσει ένα τηλεσκόπιο.

Το Αμερικανικό Εθνικό Συμβούλιο Διαστήματος, ιδρύθηκε υπό τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ και FoxNews

Προτεινόμενα για εσάςΔημοφιλή