Το Netflix κυκλοφορεί παιχνίδια για smartphone, με θέμα διάσημες σειρές του

Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2021 10:54
UPD:10:54
A- A A+

Η συνδρομητική πλατφόρμα του Netflix  κυκλοφορεί τα πρώτα της παιχνίδια, παγκοσμίως, σε μια προσπάθεια να εισχωρήσει στην αγορά των συνδρομητικών games.

Η εταιρεία θα κυκλοφορήσει ενημερώσεις στην εφαρμογή της Netflix για συσκευές Android, δείχνοντας ποια παιχνίδια είναι διαθέσιμα για download. Αρχικά, περιλαμβάνονται πέντε παιχνίδια για κινητά για τους συνδρομητές της Netflix. Η εταιρεία υπόσχεται μελλοντικά περισσότερα -χωρίς διαφημίσεις εντός παιχνιδιού και in-app αγορές όπως εκείνες που συνηθίζονται σε άλλα παιχνίδια για κινητά.

Από τα πέντε παιχνίδια που κυκλοφορούν, τα δύο συνδέονται με τη δημοφιλή σειρά Stranger Things:

Stranger Things: 1984
Stranger Things 3: The Game
Card Blast
Teeter Up
Shooting Hoops

«Αν και είναι μόνο η αρχή ενός μεγάλου ταξιδιού, είμαστε ενθουσιασμένοι που παρέχουμε μια εμπειρία παιχνιδιού διαφορετική από αυτό που είναι διαθέσιμο σήμερα -αποκλειστικά παιχνίδια για κινητά χωρίς διαφημίσεις, χωρίς πληρωμές εντός εφαρμογής, που περιλαμβάνονται στη συνδρομή σας στο Netflix», είπε η εταιρεία.

Τα πρώτα  παιχνίδια έχουν σχετικά απλά γραφικά, αλλά το Netflix λέει ότι είναι σε πολύ πρώιμα στάδια και σχεδιάζει να δημιουργήσει, σε βάθος χρόνου, παιχνίδια «για κάθε είδους παίκτη».

«Είτε θέλετε ένα απλό παιχνίδι που μπορείτε να ξεκινήσετε από το μηδέν, είτε μια συναρπαστική εμπειρία που θα σας επιτρέψει να εμβαθύνετε στις αγαπημένες σας ιστορίες, θέλουμε να αρχίσουμε να χτίζουμε μια βιβλιοθήκη παιχνιδιών που προσφέρει κάτι για όλους», έγραψε ο Mike Verdu, επικεφαλής του game development.

Ο Mike Verdu ήταν σημαντική προσθήκη στο Netflix, έχοντας εργαστεί στον κολοσσό παιχνιδιών EA και αργότερα στο Facebook, όπου δούλεψε πάνω σε επαυξημένη και εικονική πραγματικότητα. Η τωρινή κυκλοφορία είναι μόνο για τηλέφωνα και tablet Android. Σύμφωνα με τη  Netflix,  τα παιχνίδια θα έρθουν σε συσκευές iOS «τους επόμενους μήνες».

Προτεινόμενα για εσάς