ΠΑΕ Άρης: Άδικη η δίωξη εναντίον μας

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021 16:12
A- A A+

Μετά την κλήση σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό στάδιο την περασμένη Κυριακή (7/11), στον αγώνα Βόλος-Άρης για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ΠΑΕ Άρης τοποθετήθηκε επίσημα.

Σύμφωνα με τους Θεσσαλονικείς, η εις βάρος τους δίωξη είναι άδικη, ενώ καλούν την ομάδα της Μαγνησίας να ψάξει για ευθύνες «εκεί που πραγματικά βρίσκονται».

Η ανακοίνωση:

«Παρακολουθούμε με έκπληξη και θυμό το ρεσιτάλ υποκρισίας όλων των... υπεύθυνο-ανεύθυνων για όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ως εδώ και μη παρέκει όμως.

Η αλήθεια έχει ως εξής: Η ΠΑΕ Άρης δεν αιτήθηκε και δεν παρέλαβε εισιτήρια για το παιχνίδι με το Βόλο Ν.Π.Σ. κι ως εκ τούτου δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη. Είναι εντελώς άδικη η δίωξη σε βάρος μας και θα το αποδείξουμε αυτό με τα ατράνταχτα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας.

Επίσης, οι φίλαθλοί μας ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ εισιτήρια από εκδοτήριο, που ήταν ανοιχτό το πρωί της Κυριακής και στη συνέχεια δεν τους επετράπη η είσοδος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Για όλα υπάρχουν αποδείξεις.

Συνεπώς, ας πάψουν κάποιοι να ρίχνουν τις ευθύνες στους φιλάθλους της ομάδας μας. Οι φίλαθλοί μας δεν έχουν δώσει ποτέ δικαιώματα με την συμπεριφορά τους, πόσο μάλλον όταν ακολουθούν την ομάδα μας εκτός έδρας.

Απεναντίας έχουν παραδώσει πολλάκις μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς και έχει αναγνωριστεί αυτό από όλη τη φίλαθλη Ελλάδα. Ο Βόλος Ν.Π.Σ. ας ψάξει για τις ευθύνες εκεί που πραγματικά βρίσκονται κι όχι εκεί που τον βολεύει...».

Προτεινόμενα για εσάςΑθλητικές Μεταδόσεις