Ντοκιμαντέρ για την ταραχώδη σχέση των Τζόνι Ντεπ & Άμπερ Χερντ

Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 08:32
A- A A+

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα γυρίσματα μιας νέας σειράς ντοκιμαντέρ που θα αναδείξει την ταραχώδη σχέση μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ.

Η σειρά θα προβληθεί σε δύο μέρη και έχει τον τίτλο «Johnny Vs. Amber». Η σειρά ντοκιμαντέρ ακολουθεί τη διάλυση του γάμου του ζευγαριού, το διαζύγιο, τις εκατέρωθεν μηνύσεις και τις δικαστικές μάχες που ακολούθησαν.

Περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τους δικηγόρους του ζευγαριού, καθώς και άτομα που ισχυρίζονται ότι είναι κοντά στη Χερντ και τον Ντεπ, και  θα προβληθεί στο Discovery+.

«Μέσα από τις κασέτες, τα οικιακά βίντεο και τα μηνύματα που εμφανίζονται στο δικαστήριο, αυτές οι ταινίες δίνουν στους θεατές μια σπάνια και σημαντική εικόνα για έναν γάμο που πήγε τραγικά στραβά, προκειμένου να κατανοήσουν καλύτερα το εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας», εξήγησε ο παραγωγός Nick Hornby.

Η Charlotte Reid, αντιπρόεδρος για την ψυχαγωγία στο Discovery, πρόσθεσε: «η ιστορία του τι συνέβη μεταξύ του Τζόνι και της Άμπερ συνεχίζει να είναι εξαιρετικά διχαστική, μεταξύ των θαυμαστών και του κοινού γενικότερα.

Ξεκινήσαμε να κάνουμε ένα ντοκιμαντέρ που θα εξερευνά την ιστορία από κάθε οπτική γωνία, ώστε ο θεατής να μπορεί να καταλάβει ποιοι είναι και να αποφασίσει ποιον πρέπει να πιστέψει σε αυτή την περίπλοκη ανθρώπινη ιστορία».

Προτεινόμενα για εσάς