Οι Fugees ακύρωσαν την περιοδεία επανασύνδεσής τους λόγω της Covid-19

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 18:29
UPD:18:29
A- A A+

Οι Fugees ακύρωσαν την περιοδεία επανασύνδεσής τους λόγω των συνεχιζόμενων ανησυχιών σχετικά με την πανδημία της Covid-19.

Το συγκρότημα -αποτελούμενο από τους Wyclef Jean, Lauryn Hill και Pras- επρόκειτο να επανενωθεί για να γιορτάσει την 25η επέτειο του σημαντικού άλμπουμ του, «The Score».

Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι Fugees ανακοίνωσαν την ακύρωση της περιοδείας: «Προβλέπουμε και κατανοούμε την απογοήτευση, αλλά η επετειακή μας περιοδεία δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί. Η συνεχιζόμενη πανδημία της Covid-19 έχει κάνει τις συνθήκες περιοδείας δύσκολες και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα κρατήσουμε τους θαυμαστές μας και τους εαυτούς μας υγιείς και ασφαλείς».

/

«Προέκυψε η ιδέα να τιμήσουμε και να γιορτάσουμε αυτή την 25η επέτειο του "The Score", αλλά βλέπουμε ότι τώρα μπορεί να μην είναι η ώρα να επιστρέψουμε σε αυτό το προηγούμενο πρότζεκτ. Είμαστε ευγνώμονες για την ξεχωριστή βραδιά που καταφέραμε να μοιραστούμε με μερικούς από εσάς στη Νέα Υόρκη» ανέφεραν.

Το συγκρότημα δεν ανακοίνωσε νέα ημερομηνία, αλλά αποσαφήνισε: «Αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, η δημόσια ασφάλεια και ο προγραμματισμός, ελπίζουμε να μπορέσουμε να το ξανακάνουμε σύντομα. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια» πρόσθεσαν.

Οι θαυμαστές των θρύλων της hip-hop αντέδρασαν στην είδηση με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάποιοι με ιδιαίτερα αρνητικά σχόλια.

Η περιοδεία, που θα ήταν η πρώτη του συγκροτήματος μετά από 25 χρόνια, ανακοινώθηκε ξαφνικά τον Σεπτέμβριο και αμέσως ακολούθησε μία συναυλία στο Pier 17 στη Νέα Υόρκη.

Η περιοδεία επρόκειτο να αρχίσει στις 2 Νοεμβρίου με πρώτο σταθμό το Σικάγο και μετά από συναυλίες στις ΗΠΑ οι Fugees θα ταξίδευαν στη Νιγηρία και στη Γκάνα, αλλά ανακοινώθηκε η  αναβολή της έως τις αρχές του 2022.

Προτεινόμενα για εσάς