Η Finos Film για την Γιορτή του Πατέρα

Γιορτή του Πατέρα 2022 - Αγαπημένοι μπαμπάδες του ελληνικού κινηματογράφου
Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 18:14
UPD:18:14
A- A A+

Τρυφερή ανάρτηση για την «Γιορτή του Πατέρα» έκανε η Finos film στο facebook.

Η «Γιορτή του Πατέρα», είναι μια κινητή παγκόσμια εορτή προς τιμήν των μπαμπάδων όλου του κόσμου, των πατρικών δεσμών και της επιρροής τους στην κοινωνία και εορτάζεται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου. Η Finos film φρόντισε να υπενθυμίσει σε όλους μας με ένα βίντεο την ιδιαίτερη αυτή ημέρα.

Στο βίντεο συγκαταλέγονται σκηνές από τις ταινίες «Η Λίζα και η Άλλη», «Η Θεία από το Σικάγο», «Ο Θόδωρος και το Δίκανο», «Ο Κατεργάρης», «Μερικοί το Προτιμούν Κρύο», «Ο Τσαρλατάνος», «Γοργόνες και Μάγκες», «Υπάρχει και Φιλότιμο», «Η Ψεύτρα», «Ο Κυρ-Γιώργης Εκπαιδεύεται», «Όλγα Αγάπη μου» και «Ένας Ξένοιαστος Παλαβιάρης». Οι ηθοποιοί Ορέστης Μακρής, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Θανάσης Βέγγος, Μίμης Φωτόπουλος και Σπύρος Καλογήρου είναι οι αγαπημένοι μπαμπάδες του ελληνικού κινηματογράφου.

Στην ανάρτησή της στο facebook, η Φίνος Φιλμ έγραψε: «Πατέρας. Ο καθημερινός μας ήρωας, που μας δίνει δύναμη και καθοδήγηση. Από την εποχή που γυρίστηκαν οι ταινίες της Φίνος Φιλμ, πολλά έμειναν ίδια και πολλά άλλαξαν. Σήμερα, οι πατεράδες είναι παρόντες περισσότερο από ποτέ και αυτή η παρουσία στη ζωή των παιδιών κάνει όλη την διαφορά. Χρόνια πολλά μπαμπάδες».

Προτεινόμενα για εσάς