Νίκος Πατέρας: Δεν θα τελέσω υπό κηδεμονία

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2009 14:57
UPD:16:25

«Θα διασφαλίσω με κάθε τρόπο τις προϋποθέσεις ώστε η ομάδα να σχεδιαστεί και να ενισχυθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να πετύχει τους στόχους της», υπογραμμίζει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

A- A A+

Ανακοίνωση με αφορμή τα περί εντάσεων στη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Πατέρας, στην οποία διευκρινίζει ότι αυτό που περιγράφεται ως σύγκρουση των μετόχων, «δεν είναι παρά η διαφοροποίηση των απόψεων ανθρώπων που έχουν σαν στόχο το καλό του Παναθηναϊκού».

Παράλληλα, ο κ. Πατέρας ξεκαθαρίζει ότι όσο είναι πρόεδρος του Παναθηναϊκού, «ούτε θα κρυφτώ πίσω από διαδικασίες, ούτε βέβαια θα τελέσω υπό κηδεμονία», ενώ εκφράζει τη στήριξή του, τόσο στον Χενκ Τεν Κάτε, όσο και στον Κώστα Αντωνίου.

«Σ' ένα πολυμετοχικό σχήμα είναι επιβεβλημένο να βρισκόμαστε και να συζητάμε από κοινού τα θέματα της ομάδας.

Αυτό που ο Τύπος σήμερα περιγράφει ως σύγκρουση ή διαφωνία δεν είναι παρά η διαφοροποίηση των απόψεων ανθρώπων που έχουν σαν στόχο το καλό του Παναθηναϊκού. Γι΄αυτό βρισκόμαστε από κοντά, για να συγκεράσουμε αυτές τις απόψεις.

Εν πάση περιπτώσει, όσο είμαι εγώ πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ούτε θα κρυφτώ πίσω από διαδικασίες, ούτε βέβαια θα τελέσω υπό κηδεμονία. Θα διασφαλίσω με κάθε τρόπο τις προϋποθέσεις ώστε η ομάδα να σχεδιαστεί και να ενισχυθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να πετύχει τους στόχους της», υπογραμμίζει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Τώρα προέχουν οι κρίσιμοι αγώνες που έχει μπροστά της η ομάδα για να διεκδικήσει και να κερδίσει τη συμμετοχή της στους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ», επισημαίνει και δηλώνοντας τη στήριξή του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας αναφέρει:

«Πιστεύω στις ικανότητες του προπονητή, του τεχνικού διευθυντή και των ποδοσφαιριστών μας, τους στηρίζω απόλυτα και θεωρώ ότι με την απαραίτητη διοικητική υποστήριξη θα πετύχουν τους στόχους μας».

Κλείνοντας την ανακοίνωση, ο πρόεδρος της «Πράσινης» ΠΑΕ εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα μπάσκετ του συλλόγου, ενόψει του φάιναλ-φορ του Βερολίνου.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή

    Αθλητικές Μεταδόσεις