Εβδομάδα νέων τραγουδοποιών

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011 13:18
A- A A+

Στους νέους καλλιτέχνες δίνει έμφαση η μουσική σκηνή «Πυρήνας» την πρώτη βδομάδα του Οκτωβρίου εγκαινιάζοντας έτσι την πέμπτη συνεχή χρονιά παρουσίας του.

Πρόγραμμα πρώτης εβδομάδας

Πέμπτη 6/10: Νίκος Χαλβατζής – Γιάννης Σταθόπουλος

Ο Νίκος Χαλβατζής και ο Γιάννης Σταθόπουλος συναντιούνται στη σκηνή του Πυρήνα τις τρεις πρώτες Πέμπτες του Οκτωβρίου (6,13 & 20/10). Ο Νίκος Χαλβατζής θα παρουσιάσει τραγούδια από τους δίσκους του «Πλάνο Εξόδου» και «Γκόλεμ #» καθώς και κάποια ακυκλοφόρητα κομμάτια. Ο Γιάννης Σταθόπουλος θα επαναδιαπραγματευθεί το υλικό του πρώτου του δίσκου «Ασκήσεις Ισορροπίας», αλλά και καινούργιες συνθέσεις.

Παρασκευή 7/10: Νίκος Ζουρνής

Ο Νίκος Ζουρνής επιστρέφει για δύο Παρασκευές ( 7 & 14 /10) στη μουσική σκηνή Πυρήνας παρουσιάζοντας μαζί με την μπάντα του τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Χιλιόμετρα» που προκάλεσε αίσθηση, καθώς και καινούργια τραγούδια από το δίσκο που πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο. Επίσης θα τραγουδήσει αγαπημένα τραγούδια άλλων δημιουργών.

Σάββατο 8/10: Απόστολος Ρίζος - Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης.

Για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής, με τις κιθάρες τους, σε τραγούδια τόσο από τις προσωπικές τους δουλειές όσο και άλλων καλλιτεχνών που θαυμάζουν. Οι δύο τραγουδοποιοί της νεότερης γενιάς, Απόστολος Ρίζος και Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης, συναντούν τον Τσιτσάνη, το Χατζιδάκι, το Θεοδωράκη, το Ζούδιαρη, το Θ. Παπακωνσταντίνου, καθώς και δημιουργούς της γενιάς τους.

Πληροφορίες

Πυρήνας, Μιχαλακοπούλου & Διοχάρους 11

Ώρα έναρξης: 22:30

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή