Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011 16:53
A- A A+

Μία διαφορετική μορφή συναυλίας θα παρουσιάσουν οι Χειμερινοί Κολυμβητές, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στην εμφάνισή τους στον περιβάλλοντα χώρο του Δημοτικού Ωδείου Δράμας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της τελετής λήξης του φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας.

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης. Εκτός από τα τραγούδια του τελευταίου δίσκου τους θα παρουσιάσουν παλαιότερα από τους οκτώ δίσκους της 30ετούς παρουσίας τους στη δισκογραφία αλλά και άλλα ανέκδοτα.

Η παρουσία τους σε ένα κινηματογραφικό φεστιβάλ υποστηρίζεται και από το ότι οι περισσότεροι, ο καθένας ξεχωριστά αλλά και όλοι μαζί, έχουν επανειλημμένα συμμετάσχει ως ηθοποιοί ή ως συνθέτες μουσικής σε διάφορες ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους.

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές είναι οι Κώστας Βόμβολος στο ακορντεόν, φωνή, Δημήτρης Μυστακίδης στο μπουζούκι, φωνή, Αργύρης Μπακιρτζής στη φωνή, Μπάμπης Παπαδόπουλος στην κιθάρα, Θοδωρής Ρέλλος στο κλαρίνο, Διονύσης Ρούσσος στη φωνή, Μιχάλης Σιγανίδης στο κοντραμπάσο, φωνή, Κώστας Σιδέρης στο μεσομπούζουκο, φωνή.

Πληροφορίες

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, Δράμα

Ώρα έναρξης στις 21:30 το βράδυ

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή