Συναυλία του Σταμάτη Σπανουδάκη στην Καβάλα

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2011 13:16
UPD:03/12/2012 13:58
A- A A+

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης, τέσσερα χρόνια μετά τις τελευταίες συναυλίες του στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θα εμφανιστεί την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011, στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων στην Καβάλα.

Η συναυλία θα παρουσιάσει μια διαφορετική πλευρά του Σταμάτη Σπανουδάκη, πιο ώριμη, πιο άμεση και πολύ πιο προσωπική. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει κομμάτια από τον τελευταίο δίσκο του «Θέλω να 'μαι πάντα μαζί σου», αλλά και μερικά ακυκλοφόρητα από την νέα του δουλειά που τώρα ετοιμάζει.

Καινούργιες μελωδίες και ενορχηστρώσεις παρουσιάζονται με τον ίδιο στις κιθάρες, την Ιροντίνα, τραγουδίστρια στις «Νύφες», τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη να ηγείται με το δυνατό βιολί του της 12μελούς καινούργιας ορχήστρας εγχόρδων, τον Τσίκο στα τύμπανα και τον Στέφανο Λαρεντζάκη στα κρουστά, τον Νίκο Χατζόπουλο στο κοντραμπάσσο και τον Δημήτρη Γιαννακάκη στα πλήκτρα.

Oι θεατές θα αποκτήσουν, κατά την επικύρωση του εισιτηρίου τους στην είσοδο, τον τελευταίο δίσκο του Σταμάτη Σπανουδάκη «Θέλω να μαι πάντα μαζί σου».

Πληροφορίες

Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, Καβάλα

31 Αυγούστου 2011

Ώρα έναρξης 21.00

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή