Κλείνει Κοντοέ η ΑΕΚ

Τρίτη, 10 Μαΐου 2011 11:33
UPD:24/05/2011 16:46
A- A A+

Αρνητική εξέλιξη είχε το ραντεβού του Γιάννη Κοντοέ με τον Πανιώνιο για την ανανέωση του συμβολαίου του και η Ένωση προχώρησε σε επίσημη πρόταση. Σύντομα αναμένεται να δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές.

Η Ένωση κατέθεσε πρόταση στον αμυντικό του Πανιωνίου, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα έρθουν σε συμφωνία. Η περίπτωση του Έλληνα αμυντικού είναι εφικτή οικονομικά για την ΑΕΚ, καθώς οι ετήσιες απολαβές του Κοντοέ στην ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν ξεπερνούν τις 50.000 ευρώ, συν κάποια μπόνους, και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αρχική προσφορά της ΑΕΚ είναι περίπου τριπλάσια (σχεδόν 150.000 ευρώ).

Οι επαφές με τον 24χρονο αμυντικό θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, διότι δεν έχει ακόμη επέλθει συμφωνία σε όλες τις παραμέτρους, με το οικονομικό χάσμα που χωρίζει τις δύο πλευρές να είναι μικρό, και επειδή είναι δεδομένη η επιθυμία να επέλθει συμφωνία αναμένεται σύντομα να ξεπεραστεί με αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Αξίζει να αναφέρουμε ακόμη ότι η ΑΕΚ δεν επιθυμεί να καθυστερήσει την περίπτωση του Κοντοέ (για τον οποίο υπάρχει θετική εισήγηση και από τον Μανόλο Χιμένεθ που προτιμά πολυθεσίτες παίκτες), γιατί πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να χαθεί ένας παίκτης που είναι ελεύθερος.

Επιπλέον, ο Κοντοές βρίσκεται μέσα στα οικονομικά πλαίσια που έχει θέσει η ΠΑΕ για τις μεταγραφές της, μια και το διαθέσιμο ποσό αυτή την περίοδο είναι το ένα εκ. ευρώ για πέντε παίκτες.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις