Ολυμπιακός: Πρόβλημα με τη ρήτρα του Μιραλάς

Πέμπτη, 05 Μαΐου 2011 11:02

Ενοχλημένοι εμφανίζονται οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον Κέβιν Μιραλάς και τον μάνατζερ του Βέλγου, λόγω της αδιαλλαξίας που δείχνουν στο θέμα της αύξησης της ρήτρας στο συμβόλαιο του 23χρονου άσου.

A- A A+

Ενοχλημένοι εμφανίζονται οι άνθρωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τον Κέβιν Μιραλάς και τον μάνατζερ του Βέλγου, λόγω της αδιαλλαξίας που δείχνουν στο θέμα της αύξησης της ρήτρας στο συμβόλαιο του 23χρονου άσου.

Τελικά μπορεί οι διοικούντες της ΠΑΕ Ολυμπιακός να τα βρήκαν στο θέμα των χρημάτων με τον Κέβιν Μιραλάς, τα χάλασαν στη ρήτρα όμως και πλέον όλοι περιμένουν την κρίσιμη συνάντηση του Βέλγου άσου και του εκπροσώπου του με τους ανθρώπους των Πειραιωτών, ώστε να ξεκαθαρίσει μια και καλή το θέμα του 23χρονου επιθετικού.

Όπως τονίζει ο Πρωταθλητής, το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ «Μιραλάς» θα παιχτεί μέσα στην Πέμπτη, αφού οι δύο πλευρές θα τα ξαναπούν στο πιο κρίσιμο ραντεβού που έχει υπάρξει αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βάζουν συνεχώς νερό στο... κρασί τους και έχουν πραγματοποιήσει όλες τις επιθυμίες του Μιραλάς, ο Βέλγος και ο ατζέντης του όμως εμφανίζονται αδιάλλακτοι στο θέμα αύξησης της ρήτρας από 4,2 εκατ. στα 10 εκατ. ευρώ, ώστε να βγει ωφελημένος και ο σύλλογος σε περίπτωση μεταπώλησης του Μιραλάς.

Τα «θέλω» του Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς αρχικά ζητούσε πάνω από 2 εκατ. ευρώ το χρόνο, ωστόσο γρήγορα κατάλαβε ότι αυτά τα λεφτά «δεν υπάρχουν».

Τώρα, είναι ικανοποιημένος με τα 6 εκατ. για τέσσερα χρόνια αλλά δεν θα θέλει κλιμακωτά. Αντιθέτως, θέλει τη σιγουριά του 1,5 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου. Παράλληλα όμως, η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν δείχνει διατεθειμένη να υποχωρήσει αρκετά στο θέμα της ρήτρας. Όπως λένε οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, μετά βίας δέχεται μέχρι στιγμής την αύξησή της το πολύ κατά 1,3 εκατ. ευρώ, δηλαδή να πάει από τα 4,2 εκατ. στα 5,5 εκατ. ευρώ.

Δυσφορία στον Ολυμπιακό

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Μιραλάς ως το 2014, αν ο Βέλγος και ο μάνατζέρ του όμως είναι αδιάλλακτοι, υπάρχει πιθανό ενδεχόμενο να κλείσει οριστικά η πόρτα! Και όπως άφηναν να εννοηθεί άνθρωποι της ΠΑΕ, υπάρχει εναλλακτική λύση που θα προκαλέσει αίσθηση!

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις