Νέα απεργία την ημέρα ψήφισης των μέτρων σχεδιάζει η ΑΔΕΔΥ

Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2012 17:57

Η ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας στις 4/10, ενώ στις 8/10 διοργανώνει πανεργατικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας από κοινού με τη ΓΣΕΕ στις 18.00 στο Σύνταγμα. (Φωτογραφία αρχείου)

A- A A+

Νέα γενική απεργιακή κινητοποίηση, σε συνεννόηση με τη ΓΣΕΕ, την ημέρα συζήτησης και ψήφισης των μέτρων σχεδιάζει η ΑΔΕΔΥ, σύμφωνα με το πρόγραμμα δράσης που ανακοίνωσε η Εκτελεστική Επιτροπή του συνδικάτου.

Ειδικότερα, η ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012, στις 12.00, ενώ τη Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου, διοργανώνει πανεργατικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας από κοινού με τη ΓΣΕΕ στις 18.00 στο Σύνταγμα (Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας).

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε παράλληλα τη συμμετοχή στην πρόσκληση που έχει απευθύνει η ΓΣΕΒΕΕ για συντονισμό των δράσεων των συνδικαλιστικών φορέων που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στις 3 μ.μ. στα γραφεία της Συνομοσπονδίας, καθώς και την πραγματοποίηση κοινής σύσκεψης με τις Ομοσπονδίες μέλη της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012, στις 9.30 π.μ.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή