Βρετανός αντιμετώπισε επιτυχώς καρχαρία αλλά... απολύθηκε

Βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια
Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013 22:00
Youtube/VIDEOLANDMARKS

O 62χρονος Πολ Μάρσαλσι διακρίνεται να αρπάζει από την ουρά έναν καρχαρία μήκους 1,8 μέτρων προκειμένου να προστατεύσει τα παιδιά που έπαιζαν στην παραλία, κοντά στο Μπρισμπέιν.

A- A A+

Η γενναιότητα ενός Βρετανού ο οποίος τόλμησε να τα βάλει με έναν καρχαρία σε μια παραλία της Αυστραλίας δεν εκτιμήθηκε όπως έπρεπε από το αφεντικό του που τον απέλυσε, αφού την περίοδο εκείνη ο «ήρωας» είχε πάρει άδεια για λόγους ασθενείας, υποστηρίζοντας ότι έπασχε από υπερκόπωση.

Σε ένα βίντεο το οποίο έκανε το γύρο του κόσμου, ο 62χρονος Πολ Μάρσαλσι διακρίνεται να αρπάζει από την ουρά έναν καρχαρία μήκους 1,8 μέτρων προκειμένου να προστατεύσει τα παιδιά που έπαιζαν στην παραλία, κοντά στο Μπρισμπέιν.

Στη συνέχεια, ο Μάρσαλσι κατάφερε να απομακρύνει τον καρχαρία από την ακτή.

REUTERS
Καρχαρίας κοντά στις ακτές της Αυστραλίας

Ένας σταχτοκαρχαρίας εντοπίστηκε να κολυμπά κοντά στην ακτή Sunshine της πολιτείας Κουήνσλαντ της Αυστραλίας. Ένας θαρραλέος κολυμβητής απομάκρυνε τον καρχαρία από τα ρηχά νερά.

Επιστρέφοντας στο Μέρτιρ Τάιντφιλ, στη Μεγάλη Βρετανία, ο κ. Μάρσαλσι και η σύζυγός του Γουέντι, 56 ετών, η οποία επίσης βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια, ήρθαν αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη: ο εργοδότης τους, μια φιλανθρωπική οργάνωση για την προστασία των παιδιών, τους απέλυσε.

Ο 62χρονος σήμερα δήλωσε «απογοητευμένος» από τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισαν.

«Αν δεν είχα σώσει τα παιδιά στην παραλία εκείνη την ημέρα, η γυναίκα μου κι εγώ θα είχαμε ακόμη τις δουλειές μας. Θα φανταζόταν κανείς ότι, αφού επρόκειτο για οργάνωση προστασίας των παιδιών, θα μου έλεγαν μπράβο. Πού θα βρω δουλειά τώρα;», δήλωσε ο 62χρονος στην ουαλική ιστοσελίδα WalesOnline.

Στην επιστολή που του έστειλε ο εργοδότης του εκφράζει την έκπληξή του: «Μολονότι δεν ήσαστε σε θέση να εργαστείτε, ήσαστε αρκετά καλά ώστε να πάτε στην Αυστραλία, σύμφωνα με ένα πρόσφατο βίντεο», ενώ σε άλλη επιστολή επισημαίνει ότι έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του και για το λόγο αυτό αποφάσισε να τον απολύσει.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή