Το Πρωτοδικείο ενέκρινε το νέο Δ.Σ. των «κίτρινων»

Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2013 15:08
UPD:16:19
A- A A+

Το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε το νέο διοικητικό σχήμα του Άρη, όπως αυτό προέκυψε μετά τις τελευταίες αρχαιρεσίες, που σημαίνει ότι ο Δημήτρης Ηλιάδης αναλαμβάνει και τυπικά τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Εντός της ημέρας πρόκειται να πραγματοποιηθεί το πρώτο διοικητικό συμβούλιο υπό το παρόν σχήμα, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα η διοίκηση για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις στα ζητήματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Πρώτο εξ αυτών το θέμα του προπονητή, με όλες τις ενδείξεις να συγκλίνουν στο ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον Σούλη Παπαδόπουλο, ενώ σειρά θα πάρουν οι διακανονισμοί με τους πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας και τα συμβόλαια των Παπαζαχαρία, Παπαστεριανού, Αγκάνθο και Κοέλιο.

Συνεργάτες στην προσπάθεια του κ. Ηλιάδη θα είναι οι Αθανάσιος Ε. Αθανασιάδης (επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης της εταιρείας έτοιμου σκυροδέματος «Άλφα Μπετόν») , Πολυδεύκης Γκουρλάκης (ιδιοκτήτης εταιρείας μαρμάρων), Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης (Πολιτικός Μηχανικός, π. Αντιπρόεδρος Α.Σ. Άρης), Μάριος Ευθυμιόπουλος (Ακαδημαϊκός, ειδικός σε θέματα στρατηγικής, πρόεδρος του «Strategy International») και Σταύρος Ζαχαρέλης (Βιοτέχνης, πρόεδρος ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ, μέλος ΔΣ ΒΕΘ βιοτεχνικού επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης).

 

Προτεινόμενα για εσάςΑθλητικές Μεταδόσεις