Ν. Ζηλανδία: Βρετανός έπεσε από τον 15ο όροφο και επέζησε

Χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς
Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013 19:00
UPD:19:08
FACEBOOK/Volt Apartments

Tο κτήριο από το οποίο έπεσε ο 20χρονος Τομ Στίλγουελ.

A- A A+

Ένας Βρετανός, ο οποίος έπεσε από τον 15ο όροφο του κτηρίου στο οποίο διέμενε στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, επέζησε της πτώσης χωρίς σοβαρό τραυματισμό, σύμφωνα με τα νεοζηλανδικά μέσα ενημέρωσης.

Ο 20χρονος Τομ Στίλγουελ έπεσε από το μπαλκόνι γείτονά του στο συγκρότημα διαμερισμάτων στο οποίο διαμένει στις 2 το πρωί της Κυριακής (5 μ.μ. του Σαββάτου ώρα Ελλάδος).

Ο άνδρας προσπαθούσε να πηδήξει στο μπαλκόνι του, το οποίο βρισκόταν στον ακριβώς επόμενο προς τα κάτω όροφο, όταν έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό, σύμφωνα με την αστυνομία της χώρας της Ωκεανίας.

Φίλοι του κ. Στίλγουελ σημειώνουν ότι υπέστη κατάγματα και εσωτερικά τραύματα, αλλά σε γενικές γραμμές είναι καλά στην υγεία του και ιδιαίτερα τυχερός, αφού έχει σπάσει μόνο κάποια οστά στα πλευρά και στον αυχένα του.

Τη Δευτέρα, ο Βρετανός είχε τις αισθήσεις του και εμφανιζόταν να έχει εύθυμη διάθεση, παρά το γεγονός ότι δεν θυμόταν καθόλου το περιστατικό της πτώσης του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, φαίνεται πως ο άνδρας είχε κλειδωθεί εκτός του διαμερίσματός του, το οποίο βρίσκεται στον 14ο όροφο.

Την ώρα που του συνέβη το ατύχημα, προσπαθούσε να αποκτήσει πρόσβαση στην οικία του μέσω του μπαλκονιού.

Την πτώση του σταμάτησε η σκεπή ενός παρακείμενου κτηρίου, 13 ορόφους κάτω από το σημείο απ’ όπου άρχισε.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ωστόσο η βελτίωση της κατάστασής του μέχρι την Δευτέρα ήταν ταχύτατη, σύμφωνα με εκπρόσωπο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή