Πλατανιάς: Πορτογαλική ενίσχυση στην άμυνα με Φερνάντες

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 15:26
UPD:15:51
A- A A+

Ένας 27χρονος Πορτογάλος, ο Βάσκο Φερνάντες, θα καλύψει φέτος τη δεξιά πλευρά στην άμυνα του Πλατανιά, με το σύλλογο της Κρήτης να ανακοινώνει την απόκτησή του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Φερνάντες αγωνιζόταν στην πατρίδα του για την Ολιανένσε, ενώ κατά παρελθόν πέρασε από τη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, φορώντας τις φανέλες των Θέλτα, Ελτσε και Σαλαμάνκα. Έχει συμμετοχές στην Εθνική Ελπίδων της πατρίδας του, ενώ πέρασε και από την Μπορντό, χωρίς όμως να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι των «Γιρονδίνων». 

«Ξέρω ότι η ομάδα του Πλατανιά αναπτύσσεται, εξελίσσεται και θέλω κι εγώ να εξελιχθώ μαζί με την ομάδα ως μέλος της, προσφέροντας ό,τι καλύτερο μπορώ. Γι΄ αυτό και δεν αποδέχθηκα άλλες προτάσεις που είχα από διάφορες ομάδες της Ευρώπης και ήρθα εδώ, αποδεχόμενος αυτή τη νέα ενδιαφέρουσα πρόκληση. Στόχος μου είναι να αγωνιστώ σε όλα τα παιχνίδια, να παίξω καλά και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της», ήταν το σχόλιο του ποδοσφαιριστή στην ιστοσελίδα του χανιώτικου συλλόγου.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις