Πανιώνιος: Ο Κολοβός επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2013 21:29
UPD:21:41
ICON PRESS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Είναι νομίζω η κατάλληλη στιγμή για να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου (...) Η απόφασή μου είναι να πάω στον Ολυμπιακό...», ανέφερε ο Δημήτρης Κολοβός (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του Πανιωνίου, ο Δημήτρης Κολοβός γνωστοποίησε στους φίλους των «κυανέρυθρων» την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αν και θα συνεχίσει να φορά για άλλον ένα χρόνο τη φανέλα της νεοσμυρνιώτικης ομάδας.

«Είναι νομίζω η κατάλληλη στιγμή για να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου (...) Ο τραυματισμός μου με έκανε να καταλάβω πως στο ποδόσφαιρο ο χρόνος είναι σκληρός και πως μια επιλογή, μια καλή ή μια κακή στιγμή, μπορούν να καθορίσουν το υπόλοιπο της καριέρας σου. Μια σεζόν ισοδυναμεί με 5 χρόνια στην κανονική ζωή. Αφού ξεκαθάρισα αυτά στο μυαλό μου, τα οποία έχουν μεγάλη σημασία για μένα λόγω και της αυξημένης πλέον ευθύνης μου απέναντι στην οικογένειά μου, μπήκα στη διαδικασία να δω και τι θέλω, που γουστάρω τελικά να πάω με τα σημερινά δεδομένα», αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στην ανακοίνωση.

«Η απόφασή μου λοιπόν είναι να πάω στον Ολυμπιακό... Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Πανιώνιου διότι πέρα από την στήριξη που μου παρείχε, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, σεβάστηκε ένα πολύ σημαντικό πράγμα για εμένα: «το πραγματικό θέλω μου». Η στάση τους αυτή είναι και η μεγάλη απόδειξη του γιατί ο Πανιώνιος ήταν είναι και θα είναι μια ξεχωριστή ομάδα-οικογένεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γι' αυτό και επιθυμώ να παραμείνω για έναν ακόμα χρόνο στις τάξεις του Πανιωνίου, προκειμένου να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην επίτευξη των αγωνιστικών του στόχων και ταυτόχρονα να βοηθήσω όσο μπορώ και στην οικονομική εξυγίανση», καταλήγει ο Κολοβός.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις