«Λογισμός και όνειρο» από τον Γιάννη Μαρκόπουλο

Στο Ηρώδειο, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013 10:55
UPD:10:55

O Γιάννης Μαρκόπουλος θα παρουσιάσει τη μοναδική συναυλία, με τον - συμβολικό για τη δύσκολη εποχή μας -  τίτλο «Με λογισμό και μ’ όνειρο», στο Ηρώδειο, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ.

A- A A+

Αγαπημένα τραγούδια, παλιές γνώριμες συνθέσεις, αλλά και νεώτερες, θα ζωντανέψουν από τον σπουδαίο μας συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο, ο οποίος θα διευθύνει τα έργα του, προσφέροντας ένα μουσικό πανόραμα, με φόντο την Ακρόπολη. Με εκλεκτή συντροφιά, ο Γιάννης Μαρκόπουλος θα παρουσιάσει τη μοναδική συναυλία, με τον - συμβολικό για τη δύσκολη εποχή μας -  τίτλο «Με λογισμό και μ’ όνειρο», στο Ηρώδειο, την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ.

Αξέχαστα και διαχρονικά τραγούδια, όπως τα «Μαλαματένια λόγια», «Ζαβαρακατρανέμια», «Χίλια μύρια κύματα», «Παραπονεμένα λόγια», «Μητέρα μεγαλόψυχη», «Καφενείον η Ελλάς» και πολλά ακόμα θα μιλήσουν ξανά στις καρδιές μας από ξεχωριστούς τραγουδιστές, που θα τα ερμηνεύσουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο, με πρώτο και καλύτερο τον Γιώργο Νταλάρα, ο οποίος ξανασυναντιέται μουσικά, επί σκηνής,  με τον Γιάννη Μαρκόπουλο ύστερα από 25 χρόνια.

Μαζί τους, θα είναι η Νατάσα Μποφίλιου, σε ειδική συμμετοχή στην πρώτη συνεργασία τους, ο Vassilikos, που συνομιλεί μουσικά από πέρυσι με τον συνθέτη, ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης με τον Λάκη Χαλκιά, σε συνέχεια των 40 ετών συνεργασίας με τον Γιάννη Μαρκόπουλο και η περίφημη σοπράνο Έλενα Κελεσίδη, η οποία θα ερμηνεύσει  παγκόσμια  συμφωνικά έργα του συνθέτη και θα αποδώσει τον «Στράτη θαλασσινό ανάμεσα στους Αγάπανθους». Τη μουσική αυτή παρέα συμπληρώνουν ο διάσημος βέλγος φλαουτίστας Μαρκ Γκρόουελς, η περίφημη αυλήτρια του Νάι,  Σύλβια Κουτρούλη, 16μελής χορωδία, 8μελές βυζαντινό σύνολο υπό τον Ναούμ και η ορχήστρα Παλίντονος Αρμονία.

Πληροφορίες

Ωδείο Ηρώδου Αττικού: Πεζόδρομος Διονυσίου Αρεοπαγίτου - Μακρυγιάννη, Αθήνα, τηλ.: 210 3241807. Τιμές εισιτηρίων: διακεκριμένη ζώνη: 40 ευρώ,  Α’ ζώνη: 35 ευρώ,  Β’ ζώνη: 30 ευρώ,  Γ’ ζώνη: 25 ευρώ, άνω διάζωμα: 20 ευρώ, φοιτητικό: 15 ευρώ, ΑΜΕΑ (22 θέσεις): 5 ευρώ. Προπώληση: καταστήματα Public, Livetickets.gr, εκδοτήρια TicketServices (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου), τηλεφωνικά: 210 7234567.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή