Θ. Πάγκαλος: Αδιανόητη η επάνοδος Σημίτη - Παπανδρέου στην ενεργό πολιτική

Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 10:33
UPD:10:35
Eurokinissi/ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΙΟΣ

«Δεν με ενδιαφέρει αν ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Σημίτης αποφάσισαν να πάνε στην επέτειο ή όχι. Και οι δύο ανήκουν στο παρελθόν του ΠΑΣΟΚ. Κατά την άποψη μου θα ήταν αδιανόητο και είναι ελαφρώς γελοίο ως ιδέα η επάνοδός τους στην ενεργό πολιτική», δήλωσε σε συνέντευξή του ο Θεόδωρος Πάγκαλος στη Δημόσια Τηλεόραση.

A- A A+

Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, την παρουσία των πρώην πρόεδρων του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργούν, Κώστα Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου, στο συμπόσιο για τον εορτασμό της επετείου του κόμματος.

«Δεν με ενδιαφέρει αν ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Σημίτης αποφάσισαν να πάνε στην επέτειο ή όχι. Και οι δύο ανήκουν στο παρελθόν του ΠΑΣΟΚ. Κατά την άποψη μου θα ήταν αδιανόητο και είναι ελαφρώς γελοίο ως ιδέα η επάνοδός τους στην ενεργό πολιτική», δήλωσε σε συνέντευξή του στη Δημόσια Τηλεόραση.

ΔΤ

«Έχει θετικό απολογισμό και του ενός η θητεία και του άλλου, με τον ιδιαίτερο τρόπο που ο καθένας χειρίστηκε τα θέματα. Αλλά, βασικά, υπήρξαν αποτυχημένοι πρωθυπουργοί, οδήγησαν το κόμμα στο περιθώριο, επομένως δεν νομίζω ότι έχει κανένα νόημα η παρουσία τους», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά την απουσία του από το συμπόσιο, είπε ότι χθες δεν παραρεύθηκε για πρακτικούς λόγους, καθώς είχε κάνει ένα πολύ μεγάλο ταξίδι στη Ματζουρία για ένα συνέδριο, ενώ και σήμερα δεν θα παραστεί γιατί «δεν τον ενδιαφέρει».

«Ο Έλλην πολίτης δεν δίνει ούτε μια δεκάρα για το αν είμαι εγώ στις εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ και δευτερευόντως δεν δίνει ούτε πέντε ευρώ για τις εκδηλώσεις αυτές καθαυτές», σημείωσε χαρακτηριστικά.

newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή