Δ. Παπαδημούλης: Οι «παμπάλαιοι» ισχυρίζονται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το «παλιό»

Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014 09:53
UPD:09:59
FOSPHOTOS /Panayiotis Tzamaros

Ο κ. Παπαδημούλης είπε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ότι «είναι πέρα από την κοινή λογική να παρουσιάζονται ως σωτήρες που θα σώσουν τον ημιθανή ελληνικό λαό αυτοί που προκάλεσαν το "τροχαίο ατύχημα"» (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

«Ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι αν μπορεί να προκύψει κάτι καινούριο και ελπιδοφόρο, αυτό δεν μπορεί να προκύψει από όσους έχουν προκαλέσει τα αδιέξοδα», σχολίασε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης αναφορικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει για τη χρήση του όρου «Νέα Ελλάδα». 

Ο κ. Παπαδημούλης είπε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ότι «είναι πέρα από την κοινή λογική να παρουσιάζονται ως σωτήρες που θα σώσουν τον ημιθανή ελληνικό λαό αυτοί που προκάλεσαν το "τροχαίο ατύχημα"».

Όπως ανέφερε, «έρχονται τώρα αυτοί οι "παμπάλαιοι" να φορτώσουν στην πλάτη των πιο αδύναμων την κρίση, και να ισχυρίζονται ότι είναι οι "σωτήρες" και το "νέο" και ότι "δήθεν" ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το παλιό. 

«Στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει ο όρος "αναγκαστικό δανεισμός"»

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου για αναγκαστικό δανεισμό, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής δήλωσε ότι ο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ μιλά για δίκαιη φορολογία και σε αυτό δεν υπάρχει ο όρος «αναγκαστικός δανεισμός».

Ο κ. Παπαδημούλης εστίασε στη δυνατότητα να πληρώσουν φόρους τα υψηλά εισοδήματα,  ώστε και ο μικρός και ο μεσαίος που υπερφορολογείται να ελαφρυνθεί και να έχουμε νοικοκυρεμένα δημόσια οικονομικά. 

«Αν εκλεγώ ευρωβουλευτής δεν θα είμαι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές»

Τέλος, γνωστοποίησε ότι αν εκλεγεί ευρωβουλευτής και και γίνουν άμεσα εθνικές εκλογές θα «οργώσει» όλη την Ελλάδα με τον Αλέξη Τσίπρα, χωρίς όμως να είναι υποψήφιος.

«Κι αν τις κερδίσουμε και δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για μια κυβέρνηση της Αριστεράς, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, συλλογικά θα δούμε τη συνέχεια», πρόσθεσε, κληθείς να απαντήσει αν θα συμμετείχε σε μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή