Ποτάμι: Οι δύο ευρωβουλευτές δεν έχουν ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα

Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014 15:57
UPD:16:03
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
A- A A+

Τη θέση του στο Ευρωκοινοβούλιο αποσαφηνίζει το «Ποτάμι» απαντώντας σε δημοσιεύματα περί ένταξης των δύο ευρωβουλευτών του στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα.

Σε ανακοίνωσή του το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη επαναλαμβάνει ότι «οι δύο ευρωβουλευτές, Γιώργος Γραμματικάκης και Μίλτος Κύρκος, έχουν ενταχθεί ως ανεξάρτητοι στην Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, δεν έχουν ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα και δεν συμμετέχουν σε καμιά "ελληνική αντιπροσωπεία" με άλλο κόμμα, όπως προσπαθούν να διαδώσουν ορισμένοι».

«Αυτό άλλωστε τονίστηκε από την πρώτη στιγμή και στα σχετικά μηνύματα, τόσο του προέδρου, όσο και της γενικής γραμματέως της ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπως φαίνεται και από τα επίσημα έγγραφα της ομάδας, όπου ο Μίλτος Κύρκος αναφέρεται ξεκάθαρα ως "επικεφαλής" της αντιπροσωπείας του Ποταμιού», συμπληρώνεται.

Καταλήγοντας, το Ποτάμι αναφέρει πως «είναι τουλάχιστον παράδοξο μερίδα του Τύπου να συνεχίζει να αγνοεί αυτό το δεδομένο και να προσπαθεί να συντηρεί άλλου είδους εντυπώσεις». 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή