Η Αλέκα Κανελλίδου «ταξιδεύει στο όνειρο»

Στις 14, 16 και 19 Σεπτεμβρίου
Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014 08:00
MARO KOURI
A- A A+

Έχοντας σφραγίσει με την ερμηνεία της μια ολόκληρη εποχή, η Αλέκα Κανελλίδου θα κάνει ένα μουσικό «Ταξίδι στο όνειρο», μέσα από τρεις συναυλίες: στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης, την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Δόρας Στράτου, την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου και στο Κηποθέατρο Παπάγου, την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ.

Με όπλο τη φωνή της, που αγγίζει μια ευρεία γκάμα ακουσμάτων, η Αλέκα Κανελλίδου δίνει με τον δικό της τρόπο μια νέα πνοή στο παλιό της ρεπερτόριο, στις μεγάλες της επιτυχίες και στα τραγούδια που την έκαναν αγαπητή στην παλιότερη γενιά, αλλά και στους νέους, που την γνώρισαν μέσα από πετυχημένες διασκευές. Έτσι, θα «ταξιδέψει στο όνειρο» με τραγούδια, με τα οποία έγραψε ιστορία, με συνθέσεις που άφησαν εποχή, αλλά και με κομμάτια που, ίσως, αδικήθηκαν λίγο.

Συνοδευόμενη από ένα πενταμελές σχήμα μουσικών και, μέσα από ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις, τις οποίες επιμελείται ο Θόδωρος Κοτεπάνος, που έχει και τη μουσική επιμέλεια και διεύθυνση του συνόλου, η Αλέκα Κανελλίδου θα ερμηνεύσει τραγούδια, που της έγραψαν συνθέτες, όπως ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Μάριος Τόκας, ο Σπύρος Βλασσόπουλος, η Νινή Ζαχά, ο Αλέξης Παπαδημητρίου, αλλά και άλλοι, όπως ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας πιο
πρόσφατα. Επίσης, στις συναυλίες, θα ακουστούν τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη και κλασικές δημιουργίες ή τραγούδια ξενόγλωσσα.

Πληροφορίες
Δημοτικό Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης (Δ. Κιντής): Γαρδίκη & Σμόλικα - Ηλιούπολη, τηλ.: 210 9923840. Θέατρο Δόρας Στράτου:  λόφος Φιλοπάππου - Αθήνα, τηλ.: 210 9214650. Κηποθέατρο Παπάγου: Κορυτσάς 6 - Παπάγου, τηλ.: 210 6520412. Τιμές εισιτηρίων: γενική είσοδος: 15 ευρώ, φοιτητικό - ανέργων: 10 ευρώ. Προπώληση: καταστήματα: Рubliс, Παπασωτηρίου, Sеvеn Sроts, Iаnоs, τηλεφωνικά: 11876 και 210 9213310, ηλεκτρονικά: viva.gr και halfnote.gr.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή