Προς συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων οι πιλότοι της Air France

Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014 21:42
UPD:21:45
REUTERS/JEAN-PAUL PELISSIER

H γαλλική αεροπορική εταιρεία Air France ανακοίνωσε ότι οι πιλότοι της ενημέρωσαν τη διοίκηση ότι ίσως επεκτείνουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις έως την επόμενη Παρασκευή.

A- A A+

Το ενδεχόμενο οι πιλότοι της Air France να συνεχίσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους ανακοίνωσε την Παρασκευή η αεροπορική εταιρεία.

H γαλλική αεροπορική εταιρεία Air France ανακοίνωσε ότι οι πιλότοι της, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις περικοπές δαπανών και τη νέα στρατηγική που αφορά την θυγατρική της εταιρεία χαμηλού κόστους Transavia, ενημέρωσαν τη διοίκηση ότι ίσως επεκτείνουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις έως την επόμενη Παρασκευή.

«Λυπάμαι που οι συγκεκριμένες προτάσεις μας, που σχεδιάστηκαν για να καθησυχάσουν τους πιλότους μας, δεν έχουν λάβει μέχρι σήμερα μια λογική απάντηση» δήλωσε σε ένα δελτίο τύπου ο διευθύνων σύμβουλος της Air France Φρεντερίκ Γκαζί.

Το συνδικάτο SNPL προειδοποίησε χθες ότι οι πιλότοι της Air France ενδέχεται να ψηφίσουν προκειμένου να συνεχίσουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις «επ’ αόριστον» εάν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή