Θ. Πάγκαλος: Ψήφισα Ν.Δ. στις ευρωεκλογές για να μη βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ

Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014 14:10
UPD:14:13
FOSPHOTOS/PANAYIOTIS TZAMAROS

«Ηθελα οπωσδήποτε να αποφύγω αυτό που δεν απέφυγα τελικά, δηλαδή την πρωτοπορία του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Πάγκαλος (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ψήφισα Νέα Δημοκρατία (στις ευρωεκλογές) για να μην έρθει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

«Ψήφισα Ν.Δ. στις περασμένες εκλογές, στις ευρωεκλογές. Βεβαίως. Με δυσκολία, αλλά πήγε το χέρι μου, διότι ήθελα οπωσδήποτε να αποφύγω αυτό που δεν απέφυγα τελικά, δηλαδή την πρωτοπορία του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Πάγκαλος, προσθέτοντας ότι ψήφισε «αρνητικά, όπως πολύς κόσμος».

Ερωτηθείς εάν θα το επαναλάβει, ο ίδιος απάντησε ότι δεν το γνωρίζει. «Δεν μου γυαλίζουν κόμματα. Έχω μια ουσιαστικότερη σχέση με την πολιτική και δεν ψηφίζω ό,τι γυαλίζει. Αυτό το κάνει η κίσσα», ανέφερε, ενώ σε άλλο σημείο κατήγγειλε «την άθλια και ακατονόμαστη συμπεριφορά της αντιπολίτευσης»: «Είμαστε κοντά στο 2012, όταν με εντολή και παρότρυνση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ είχε οργανωθεί η κατατρομοκράτηση του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα. Δεν στήριξα το ΠΑΣΟΚ, διότι συν τοις άλλοις, παρά τις διαμαρτυρίες ορισμένων εκ των οποίων και εγώ, υπήρξα θύμα αυτής της ιστορίας, διότι υπέστην τρομοκρατικές επιθέσεις και εκβιασμούς, αλλά η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ σφύριζε αδιάφορα και κοίταγε αλλού», ανέφερε.

Αναφερόμενος στον Σταύρο Θεοδωράκη και στο Ποτάμι, του συνέστησε «να μην διαβάζει τόσο πολύ και να μιλάει λιγότερο», ενώ για τις προτάσεις του ανέφερε πως η ουσία τους «είναι στο κυβερνητικό πρόγραμμα ή σε προγράμματα προεκλογικά, όπως της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ» και «κάποιες είναι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ή παραπλήσιες».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή