Αυστραλία: «Μαγείρεψε την φίλη του» και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Δευτέρα, 06 Οκτωβρίου 2014 13:26
UPD:13:30
EPA/DEAN LEWINS

Η αστυνομία περιορίστηκε να επιβεβαιώσει ότι ανθρώπινα υπολείμματα βρέθηκαν στο διαμέρισμα και ότι το άψυχο σώμα ενός άνδρα βρέθηκε σε παρακείμενο δρόμο (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Για έγκλημα το οποίο συμπεριελάμβανε το μαγείρεμα ανθρώπινων μελών γυναίκας από τον σύντροφό της και στη συνέχεια την αυτοκτονία του τελευταίου κάνει λόγο αυστραλιανή εφημερίδα.

Η αυστραλιανή αστυνομία ανακοίνωσε ότι διεξάγει έρευνα μετά τον εντοπισμό ανθρώπινων υπολειμμάτων σε διαμέρισμα, αλλά αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ότι βρήκε ανθρώπινα μέλη να σιγοβράζουν στη φωτιά.

Μετά τις διαμαρτυρίες γειτόνων για την έντονη οσμή, οι ερευνητές της αστυνομίας μετέβησαν το Σάββατο σε διαμέρισμα σε αριστοκρατική γειτονιά του Μπρισμπέιν. Τα όσα ανακάλυψαν προκάλεσαν τη διενέργεια έρευνας για «δολοφονία και στη συνέχεια για αυτοκτονία», δήλωσε στον Τύπο ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Τομ Αρμιτ.

Η αστυνομία περιορίστηκε να επιβεβαιώσει ότι ανθρώπινα υπολείμματα βρέθηκαν στο διαμέρισμα και ότι το άψυχο σώμα ενός άνδρα βρέθηκε σε παρακείμενο δρόμο.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Courier-Mail, ο άνδρας, ηλικίας 28 χρονών, εργαζόταν ως μάγειρας σε κρουαζιερόπλοια. Είχε μετακομίσει πρόσφατα στο διαμέρισμα αυτό μαζί με την ινδονήσια φίλη του.

Το δημοσίευμα προσθέτει ότι οι αστυνομικοί βρήκαν στην οικία κομμάτια του πτώματος της φίλης, τα οποία μαγειρεύονταν μέσα σε κατσαρόλα και ότι ο άνδρας αυτοκτόνησε κόβοντας τον λαιμό του.

Η αστυνομία έχει αρνηθεί να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο για τις πληροφορίες αυτές.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή