Εισαγγελέας Εφετών: Αποφυλάκιση Μπούκουρα και παραμονή στη φυλακή Γερμενή και Ηλιόπουλου

Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014 17:28
UPD:18:37
SOOC/Menelaos Myrillas

Η αρμόδια εισαγγελέας, κρίνει ότι μπορεί να αποφυλακιστεί ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής Στάθης Μπούκουρας.

A- A A+

Παραμονή στη φυλακή των κατηγορουμένων στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής βουλευτών Παναγιώτη Ηλιόπουλου και Γιώργου Γερμενή, εισηγείται στο Συμβούλιο Εφετών η αρμόδια εισαγγελέας, η οποία κρίνει ότι μπορεί να αποφυλακιστεί ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής Στάθης Μπούκουρας.

Ειδικότερα, η εισαγγελέας Εφετών κ. Στεφανάτου ζητεί από τους εφέτες να απορρίψουν τις προσφυγές που κατέθεσαν οι βουλευτές Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Γιώργος Γερμενής για αντικατάσταση της προσωρινής κράτησής τους, υποστηρίζοντας ότι δεν έχουν μεταβληθεί οι λόγοι για τους οποίους κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι για τις κατηγορίες της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Ωστόσο, για τον συγκατηγορούμενό τους στην υπόθεση, Στάθη Μπούκουρα, η εισαγγελική λειτουργός κρίνει ότι πρέπει να γίνει δεκτή η προσφυγή του.

Μεαξύ άλλων, η κ. Στεφανάτου θεωρεί ότι ο κατηγορούμενος έχει αποστασιοποιηθεί από την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή και έτσι προτείνει στο Συμβούλιο να δεχθεί την έξοδό του από τη φυλακή.

Σε αντικατάσταση της προσωρινής κράτησής του, η εισαγγελέας ζητά την επιβολή χρηματικής εγγύησης 10.000 ευρώ και του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή