Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ο Γιάννης Ιωαννίδης

Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2015 12:24
UPD:12:26
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

O Γιάννης Ιωαννίδης (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ιωαννίδης, δηλώνοντας πάντως πως θα παραμείνει στη διάθεση του κόμματος.

«Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και συνέπειας προς όλους όσους με επέλεξαν να τους εκπροσωπήσω στην ελληνική Βουλή, αποφάσισα να μην είμαι υποψήφιος του κόμματός μου στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές» τονίζει ο κ. Ιωαννίδης σε ανακοίνωσή του.

Σημειώνει ακόμη πως θα συνεχίσει «να μάχεται για τα ιδανικά του μέσα στους κόλπους της παράταξης και θα είναι φίλος και κοντά σε κάθε πρόβλημα, «όπως και πρώτα και ακόμη περισσότερο»

Ο κ. Ιωαννίδης ευχαριστεί -μεταξύ άλλων- «τους δύο άξιους πρωθυπουργούς, τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά» για την εμπιστοσύνη που τού έδειξαν, όταν τού ανέθεσαν την τιμητική για τον ίδιο θέση του υφυπουργού Αθλητισμού, αλλά και τους πολίτες που τον τίμησαν με την ψήφο τους, ενώ εύχεται «η επόμενη μέρα των εκλογών, να βρει όλους τους Έλληνες ενωμένους».

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή