Ν.Δ.: Διαστρέβλωση της ανακοίνωσης της ΤτΕ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015 18:15
UPD:20:14
SOOC/Nikos Libertas
A- A A+

Για διαστρέβλωση της ανακοίνωσης της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) για τις καταθέσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη.

«Οι γκεμπελίσκοι του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα. Η ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος δεν αναφέρεται στην ύπαρξη ή μη εκροών, αλλά στο γεγονός ότι η κατάσταση είναι υπό έλεγχο», αναφέρει σε δήλωσή της η κ. Σπυράκη.

Όπως λέει, η διαφορά είναι προφανής. «Κάνουν, όμως, ότι δεν καταλαβαίνουν το κυριότερο από την ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος. Ότι, δηλαδή, η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα θα συνεχίζει να καλύπτει τις ανάγκες των τραπεζών μας, μόνον όσο καιρό βρισκόμαστε σε πρόγραμμα. Δηλαδή, μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2015. Τη μέρα ακριβώς που ο κ. Τσίπρας έχει δηλώσει ότι θα βγάζει τη χώρα εκτός προγράμματος.»

«Περιμένουμε τώρα να μας πει από πού θα καλυφθούν οι χρηματοδοτικές ανάγκες των τραπεζών», καταλήγει η κ. Σπυράκη στη δήλωσή της.

«Η κ. Σπυράκη δεν είναι εκπρόσωπος ούτε της ΕΚΤ, ούτε της Τράπεζας της Ελλάδας. Το βέβαιο είναι ότι κάνει τα πάντα για να τρομοκρατήσει τον κόσμο, με ψέματα και αυθαίρετες ερμηνείες», απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή