Ν.Δ.: Ο Αλ. Τσίπρας τάζει στους πάντες τα πάντα

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015 21:41
UPD:22:06
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

«Την ώρα που ο Πρωθυπουργός της χώρας μαζί με τους ηγέτες του ελεύθερου κόσμου δίνουν ενωμένοι τη μάχη κατά της τρομοκρατίας, ο κ. Τσίπρας  επιλέγει τις ύβρεις και την αθλιότητα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Καλαμάτα.

Αναφερόμενη στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία, η Ν.Δ. σημειώνει πως «προκαλεί γέλιο σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό καθώς τάζει στους πάντες τα πάντα, ξεπερνώντας ακόμα και το γνωστό  “λεφτά υπάρχουν”».

Όσον αφορά στη «“διαφορετική μεταναστευτική πολιτική” που εξήγγειλε απόψε ο κ. Τσίπρας» , σημειώνει πως «προφανώς προβλέπει την εφαρμογή του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή την  κατάργηση της διεθνούς δύναμης αποτροπής λαθρομετανάστευσης Frontex, ανοιχτά σύνορα για όλους, απόδοση ιθαγένειας σε όλους, γκρέμισμα του φράχτη του Έβρου».

«Η Νέα Δημοκρατία συντάσσεται με τους ηγέτες του ελεύθερου κόσμου για ενίσχυση της ασφάλειας των συνόρων, αφήνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ με τις παρωχημένες ιδεοληψίες του, να καταστρώνει σχέδια τύπου “Υπατία”», καταλήγει η Ν.Δ. στην ανακοίνωσή της.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή