ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Εκπτώσεις στα εισιτήρια για τους ψηφοφόρους

Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015 15:16
UPD:15:18
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖ

Για τους επιβάτες που θα αγοράσουν εγκαίρως τα εισιτήρια τους, θα παρέχεται και η έκπτωση προαγοράς 15%.

A- A A+

Εκπτώσεις στα εισιτήρια χορηγεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για όσους επιλέξουν το τρένο προκειμένου να μετακινηθούν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, χορηγεί έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων για ταξίδι απλής μετάβασης ή μετ’ επιστροφής από τον τόπο διαμονής στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος.

Έκπτωση 30% επί των κανονικών τιμών των εισιτηρίων θα χορηγείται και στους εκπροσώπους της δικαστικής αρχής, εφόρων και δικαστικών αντιπροσώπων για εκτέλεση υπηρεσίας, από τον τόπο διαμονής τους στον τόπο άσκησης των καθηκόντων τους.

Για τους επιβάτες που θα αγοράσουν εγκαίρως τα εισιτήρια τους, θα παρέχεται και η έκπτωση προαγοράς 15%.

Η προαναφερόμενη έκπτωση 30% θα χορηγείται μόνο για την αγορά εισιτηρίων από φυσικά σημεία έκδοσης τίτλων μεταφοράς της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δηλαδή, δεν θα ισχύει για εκδόσεις εισιτηρίων μέσω Internet.

Η παραπάνω έκπτωση 30% θα παρέχεται αποκλειστικά για ταξίδια που πραγματοποιούνται από 22 έως και 28 Ιανουαρίου 2015.

Η συγκεκριμένη έκπτωση, αναλογικά και κατά προσέγγιση, θα παρέχεται και στους εκλογείς-επιβάτες του Προαστιακού Σιδηροδρόμου για ταξίδια που θα πραγματοποιούνται κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.

Για επιβάτες που λόγω ιδιότητας δικαιούνται έκπτωση (πχ. φοιτητές, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ, κλπ.), εφαρμόζεται κατά περίπτωση η ευνοϊκότερη τιμολόγηση.

Για τη χορήγηση των εκπτωτικών εισιτηρίων απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άλλου σχετικού εγγράφου με το οποίο αποδεικνύεται η ταυτοπροσωπία.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκέπτεται www.trainose.gr  

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή