Ανδ. Λοβέρδος: Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι το τρίτο κόμμα

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015 14:06
UPD:14:17
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Ο υπουργός σχολιάζοντας τις εσωτερικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε στην ανάγκη διεξαγωγής το συντομότερο, ενός συνεδρίου ενότητας με όλα τα θέματα ανοιχτά.

A- A A+

Την ανάγκη να είναι το ΠΑΣΟΚ τρίτο κόμμα στις εκλογές, τόνισε ο υπουργός Παιδείας και υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στη Β` Αθήνας, Ανδρέας Λοβέρδος.

Σε συνέντευξη του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Λοβέρδος υποστήριξε ότι αν δεν υπήρχε η διάσπαση το ΠΑΣΟΚ θα ήταν σίγουρα τρίτη δύναμη ενώ τόνισε ότι έκανε ό,τι μπορεί για να αποτρέψει τον Γ. Παπανδρέου από τη δημιουργία του νέου του κόμματος.

Παράλληλα, απέρριψε κατηγορηματικά την μετεκλογική συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας πως «με αυτή την πολιτική αυτή τη στιγμή προφανέστατα κανείς δεν μπορεί να συνεργαστεί». «Δεν μπορείς να στηριχθείς, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την προοπτική συνεργασίας, σε ένα κόμμα το οποίο ό,τι λέει είναι επικίνδυνο», πρόσθεσε.

Ο υπουργός σχολιάζοντας τέλος τις εσωτερικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε στην ανάγκη διεξαγωγής το συντομότερο, ενός συνεδρίου ενότητας με όλα τα θέματα ανοιχτά.
 

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή