Παναθηναϊκός: «Απολύτως δικαιολογημένες οι διαμαρτυρίες»

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015 18:53
UPD:18:55
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Ο ορισμός του Μάνταλου στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΠΑΕ.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «πράσινοι» χαρακτηρίζουν απολύτως «δικαιολογημένες και θεμιτές» τις διαμαρτυρίες τους για το συγκεκριμένο ρέφερι, ενώ καλούν την ελληνική δικαιοσύνη να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για να σταματήσει «την άνομη δράση εκείνων που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Όσο η ελληνική Δικαιοσύνη δεν επισπεύδει την ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας για την εγκληματική οργάνωση, στην οποία περιλαμβάνονται ανώτατα στελέχη της ΕΠΟ, διαιτητές, μέλη δικαιοδοτικών οργάνων και Πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ, παραμένει βαριά η σκιά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Είμαστε όλοι θεατές απαράδεκτων διαιτησιών, με τις οποίες ευνοούνται και αδικούνται σταθερά συγκεκριμένες ομάδες.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ήδη τοποθετηθεί με το από 17.12.2014 έγγραφό της προς την ΕΠΟ για τους κ.κ. Μάνταλο και Καραβασίλη.

Οι έντονες διαμαρτυρίες για την επιλογή ξανά των δύο διαιτητών στον επικείμενο εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού είναι απολύτως δικαιολογημένες και θεμιτές.

Απευθύνουμε έκκληση στην ελληνική Δικαιοσύνη να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες, έτσι ώστε να σταματήσει την άνομη δράση εκείνων που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο και να προστατεύσει τη νομιμότητα και τις ΠΑΕ, που επιλέγουν να ανταγωνίζονται στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο μέσα από την αγωνιστική τους απόδοση και την τήρηση των υποχρεώσεών τους».

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις