Φ. Κουβέλης: Μέσα από συντεταγμένες διαδικασίες θα εξετάσουμε την πορεία μας

Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015 22:49
UPD:22:52
EUROKINISSI/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Για ιδιαίτερα δυσμενές και δυσάρεστο αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά τη συμπαράταξη «Πράσινοι – Δημοκρατική Αριστερά» έκανε λόγο ο Φώτης Κουβέλης.

Στη δήλωσή του αναφέρει «ο λαός αποφάσισε σήμερα να γυρίσει σελίδα. Χαιρετίζουμε τη νίκη των προοδευτικών δυνάμεων. Χαιρετίζουμε την πολιτική αλλαγή, για την πραγματοποίηση της οποίας συμβάλαμε με τη στάση μας. Δεν παραλείπω να επισημάνω το αρνητικό για τη Δημοκρατία μας εκλογικό αποτέλεσμα ως προς την Χρυσή Αυγή.

Όπως είπε η «Πράσινοι – Δημοκρατική Αριστερά», «θα στηρίξει και θα ενισχύσει την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου, ώστε αυτή να προχωρήσει υπεύθυνα και αξιόπιστα, διατηρώντας σταθερά τη χώρα στην ευρωπαϊκή της πορεία. Το αποτέλεσμα για μας είναι ιδιαίτερα δυσμενές και δυσάρεστο. Ευχαριστούμε τους πολίτες που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους».

Επίσης, σημείωσε ότι «ο συνδυασμός που συγκροτήσαμε έδωσε την εκλογική μάχη με αγωνιστικότητα, με πολιτική αξιοπρέπεια και προγραμματικές θέσεις, αλλά δεν μπόρεσε μέσα σ’ αυτή τη σύντομη προεκλογική περίοδο, με τα ασφυκτικά διλήμματα, να μεταφέρει πειστικά το μήνυμα του στους πολίτες.Η Δημοκρατική Αριστερά είναι εδώ. Μέσα από συντεταγμένες διαδικασίες θα εξετάσουμε την περαιτέρω πορεία μας».

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή