Ποδόσφαιρο: Προεδρικά «συγχαρητήρια» στην Εθνική Παίδων

Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015 14:50
UPD:14:52
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Η Εθνική ομάδα των Παίδων περάτωσε χθες την παρουσία της στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βουλγαρίας, χάνοντας την πρόκριση στους «οκτώ» στη διαφορά τερμάτων στην ισοβαθμία με τη Ρωσία.

Η παρουσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην τελική φάση συνιστά πάντως σημαντική επιτυχία, αφού για να φτάσει ως εκεί πέρασε από τα προκριματικά και την elite round.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Γκιρτζίκης, με δήλωσή του συνεχάρη παίκτες και τεχνική ηγεσία για την προσπάθεια που κατέβαλε σε ολόκληρη τη διαδρομή, η οποία ολοκληρώθηκε στη φάση των ομίλων, στους τελικούς. 

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους προπονητές και στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας για την προσπάθειά τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων. Σημασία έχει ότι οι διεθνείς μας έκαναν ό,τι μπορούσαν και διεκδίκησαν την πρόκριση μέχρι το τελευταίο λεπτό του έσχατου αγώνα τους» δήλωσε ο κ. Γκιρτζίκης»

«Σημασία, επίσης, έχει ότι οι παίκτες μας εκχώρησαν στην ομάδα μας το δικαίωμα να συμμετάσχει σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων πέντε χρόνια μετά την τελευταία της παρουσία. Πάνω απ' όλα, όμως, σημασία έχει ότι όποιος αγωνίζεται μπορεί και να χάσει, ενώ όποιος δεν αγωνίζεται έχει ήδη χάσει. Και οι παίκτες μας απέδειξαν μέσα στο γήπεδο ότι ξέρουν να αγωνίζονται» κατέληξε.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις