Ποινική δίωξη κατ΄ αγνώστων για την επίθεση στον Ζωγράφο

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2015 16:57
UPD:16:59
ICON Press/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Σε τακτικό ανακριτή παραπέμπεται η υπόθεση της επίθεσης που δέχτηκε τον περασμένο Νοέμβριο ο πρώην διαιτητής και μέλος της ΚΕΔ, Χριστόφορος Ζωγράφος.

Ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε ποινική δίωξη κατ΄ αγνώστων δραστών, για τα αδικήματα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και της ηθικής αυτουργίας σε αυτήν, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Σε ό,τι αφορά στην από 18/11/2014 έγκληση του Χριστόφορου Ζωγράφου με την οποία κατήγγειλε την εις βάρος του επίθεση την 2/11/2014 από την οποία υπέστη σοβαρές σωματικές βλάβες, η προκαταρκτική εξέταση που διενήργησε ο Αθλητικός Εισαγγελέας κ. Σιμιτζόγλου ολοκληρώθηκε με την άσκηση ποινικής δίωξης για τα αδικήματα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και της ηθικής αυτουργίας σ΄ αυτήν κατ΄ αγνώστων δραστών και την παραπομπή της υπόθεσης σε Τακτικό Ανακριτή.

Παράλληλα εκδόθηκε εν μέρει απορριπτική διάταξη κατ΄ άρθρο 47 ΚΠΔ που αφορά καταγγελίες σε βάρος παράγοντα του ποδοσφαίρου, καθόσον σύμφωνα με την εισαγγελική έρευνα δεν προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις για την άσκηση ποινικής δίωξης».
 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις