Συναυλία ενίσχυσης για την αναδημιουργία του θεάτρου της Ρεματιάς

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015 15:05
UPD:15:06
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΙΓΚΟΡ ΤΑΛΑΕΒΙΤΣ

Ο δήμος Χαλανδρίου με τη βοήθεια εκατοντάδων εθελοντών προχώρησε την Κυριακή το πρωί, στην αναδάσωση της καμένης έκτασης και στον καθαρισμό του ευρύτερης περιοχής.

A- A A+

Για την Τετάρτη 3 Ιουνίου προγραμματίζεται εκ νέου η μεγάλη συναυλία με τίτλο «Μέσα από τις στάχτες» που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Μαΐου στο Θέατρο Ρεματιάς.

Την εκδήλωση, η οποία έχει σκοπό την ενίσχυση της προσπάθειας για την αναδημιουργία του θεάτρου της Ρεματιάς, διοργανώνει ο δήμος Χαλανδρίου με την αφιλοκερδή συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών.

«Μαζί θα ξαναφτιάξουμε το θέατρό μας» υπογραμμίζει το κάλεσμα. «Ενώνουμε τις φωνές μας ενάντια σε όσους προσπάθησαν να κάψουν την πόλη μας και τον πολιτισμό μας». Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Φωτεινή Βελεσιώτου, Σαββίνα Γιαννάτου, Κώστας Γρηγορέας, Σταμάτης Κραουνάκης, Βασίλης Λέκκας, Αφροδίτη Μάνου, Νότης Μαυρουδής, Μάρτα Μορελεόν, Αναστασία Μουτσάτσου, Γεωργία Νταγάκη, Αλεχάντρο Ντίαζ, Μίλτος Πασχαλίδης, Μιρέλα Πάχου, Διονύσης Σαββόπουλος, Γιώργος Τοσικιάν, Encardia και η Φιλαρμονική του δήμου Χαλανδρίου.

Σε ανακοίνωσή του ο δήμος Χαλανδρίου αναφέρει: «Πολλοί καλλιτέχνες προσφέρθηκαν να ενισχύσουν την προσπάθεια όχι μόνο του δήμου αλλά και όλων των πολιτών του Χαλανδρίου για την αναδημιουργία του Θεάτρου της Ρεματιάς. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και υποσχόμαστε πως το θέατρο θα φτιαχτεί και θα φιλοξενήσει ξανά όλες τις φωνές που αντιστάθηκαν και αντιστέκονται στη βαρβαρότητα».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή