«ΕΡΤ» αντί «ΝΕΡΙΤ» στο ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής

Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2015 15:55
UPD:16:22
EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

Η «επιστροφή» στο καθεστώς πριν το «λουκέτο» στην ΕΡΤ που είχε επιβάλλει η προηγούμενη κυβέρνηση ξεκίνησε από την οροφή του Ραδιομεγάρου το πρωί της Δευτέρας, με τις εργασίες του συνεργείου που άλλαξε το σήμα.

A- A A+

Το σήμα της ΕΡΤ σχηματίστηκε και πάλι στην οροφή του κτηρίου της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης της Μεσογείων καθώς «ξηλώθηκε» το σήμα της ΝΕΡΙΤ, λίγες ημέρες πριν επανέλθει και επισήμως στις συχνότητες των τηλεοπτικών δεκτών των Ελλήνων.

INTIME NEWS/ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του προέδρου Διονύση Τσακνή (δεξιά) και του διευθύνοντος  συμβούλου της ΕΡΤ Λάμπη Ταγματάρχη στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη.

Η «επιστροφή» στο καθεστώς πριν το «λουκέτο» στην ΕΡΤ που είχε επιβάλει η προηγούμενη κυβέρνηση ξεκίνησε από την οροφή του Ραδιομεγάρου το πρωί της Δευτέρας, με τις εργασίες του συνεργείου που άλλαξε το σήμα.

EUROKINISSI

Σήμερα τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη επισκέπτονται ο πρόεδρος και ο διευθύνος σύμβουλος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής και Λάμπης Ταγματάρχης αντίστοιχα.

Οι δύο άνδρες θα έχουν συνάντηση με τους εργαζομένους προκειμένου να συζητήσουν τα θέματα επαναλειτουργίας της και την τοποθέτηση διοικούσας επιτροπής.

Υπενθυμίζεται ότι τα εγκαίνια της ΕΡΤ προγραμματίζονται για την προσεχή Πέμπτη, ενώ έχουν ανακοινωθεί και εορταστικές εκδηλώσεις.

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή