Ποδόσφαιρο: Απάντηση Μάντζιου σε Πλατανιά

Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015 17:03
UPD:17:10
ICON /ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Ο Βαγγέλης Μάντζιος δεν άφησε χωρίς απάντηση την αιχμηρή ανακοίνωση του Πλατανιά, με την οποία νωρίτερα σήμερα η ομάδα της Κρήτης τον κατηγόρησε για αθέτηση του λόγου του και άφησε υπαινιγμούς για το χαρακτήρα του.

Ο σύλλογος των Χανίων είχε ισχυριστεί ότι ο Έλληνας επιθετικός αρνήθηκε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, καταστρέφοντας έτσι την αρχική συμφωνία που είχε επιτευχθεί. 

Απαντώντας ο Μάντζιος έδωσε διαφορετική εκδοχή, υποστηρίζοντας ότι ζήτησε απλώς λίγες ημέρες άδεια για να κανονίσει τον γάμο του, αλλά τα της βάπτισης του παιδιού του.

Η γραπτή δήλωση του Μάντζιου:

«Με έκπληξη διάβασα τη σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς. Πράγματι ενημέρωσα τον «ενδιάμεσο» και μάνατζερ, όπως χαρακτηρίζεται από την ΠΑΕ Πλατανιάς, πως χρειαζόμουν διορία λίγων ημερών για την υπογραφή του συμβολαίου μου.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την τέλεση του γάμου μου και τη βάφτιση του παιδιού μου, την προσεχή Τρίτη, 16 Ιουνίου. Θεωρώ πως αυτό το αίτημα δεν αμφισβητεί τον λόγο μου και την προφορική συμφωνία μου με την ΠΑΕ. Η καραμέλα για τον χαρακτήρα μου πρέπει να σταματήσει πια.

Λάθη όντως έχω κάνει στην καριέρα μου και τα έχω πληρώσει, ενίοτε και με λάσπη όπως τώρα. Διότι άπαντες γνωρίζουν αν κάθε καλοκαίρι κατά τη διάρκεια της 15ετούς καριέρας μου στην Ελλάδα και το εξωτερικό, περνώ από ιατρικές εξετάσεις ή όχι.

Ευτυχώς, η οικογένειά μου και οι φίλοι μου γνωρίζουν ποιος είμαι και δεν χρειάζεται να δίνω μεγαλύτερη σημασία σε ανθρώπους που δεν με ξέρουν προσωπικά. Μετά από τα παραπάνω δηλώνω ότι:

1) Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι δεν θα έπρεπε να είχα σκεφτεί την περίπτωση συμφωνίας με τον Πλατανιά, στον οποίο εύχομαι καλή επιτυχία. Άλλωστε, στην ομάδα αγωνίζονται και πολλοί φίλοι μου, δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρατώ κακία στο σύλλογο.

2) Κρήτη δεν είναι μόνο τα Χανιά. Είναι και πολλά χωριά και άλλες πόλεις. Μια απ΄αυτές είναι και το Ηράκλειο όπου πέρασα αξέχαστες και όμορφες στιγμές. Ας ρωτήσουν και εκεί οι κύριοι της ΠΑΕ Πλατανιάς ποιος είναι ο Μάντζιος και αν κρατά τον λόγο του.

3) Το ποδόσφαιρο είναι όντως αντρικό άθλημα. Κάθε ποδοσφαιριστής το γνωρίζει πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Εγώ, ο Βαγγέλης Μάντζιος, καλώ την ΠΑΕ Πλατανιάς στο γάμο μου. Τα εισιτήρια δικά μου.»

Προτεινόμενα για εσάςΑθλητικές Μεταδόσεις