Ατρόμητος: Δεν ανανέωσε ο Νιόπλιας

Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015 14:21
UPD:14:27
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ BIRNTAC

Ο Νίκος Νιόπλιος  δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του Ατρόμητου και τη νέα σεζόν.

A- A A+

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του Ατρόμητου και τη νέα σεζόν, όπως προέκυψε μετά τη συνάντηση που είχε ο Έλληνας τεχνικός με τον Γιώργο Σπανό.

Επίσημα δεν βγήκαν προς τα έξω τα αίτια του «διαζυγίου». Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν κι από τις δύο πλευρές υπήρξε διάσταση απόψεων τόσο σε οργανωτικά, όσο και μεταγραφικά ζητήματα, οπότε κρίθηκε αναγκαίο να μη συνεχιστεί η συνεργασία τους. Η διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή χωρίς προς το παρόν να έχει ξεκαθαρίσει εάν θα προέρχεται από την εγχώρια ή, τη ξένη αγορά.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος του Περιστερίου αναφέρει: «Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Γιώργος Σπανός συναντήθηκε σήμερα με τον 50χρονο προπονητή, παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου, και συζήτησε μαζί του σε άριστο κλίμα τόσο για τον απολογισμό στο διάστημα της θητείας του όσο και για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν αλλά διαπιστώθηκε διαφορά απόψεων. Ο Νίκος Νιόπλιας επέδειξε ήθος, συνέπεια, επαγγελματισμό και ανταποκρίθηκε στην αποστολή που του ανατέθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο. Τον ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.»

Ο έμπειρος τεχνικός με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Ατρόμητου αναφέρει: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, είχαμε μια άψογη συνεργασία και η ομάδα πέτυχε τους στόχους της. Ευχαριστώ επίσης όλους όσους συνεργάστηκα και βέβαια τους παίκτες γιατί χωρίς τη δική τους βοήθεια δεν θα είχαμε πετύχει τον στόχο μας. Αυτή η ομάδα αξίζει τον σεβασμό μου». 

Προτεινόμενα για εσάςΑθλητικές Μεταδόσεις