Ατρόμητος: Νέο διετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Κοντοές

Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015 15:03
UPD:15:07
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

Αν και τον περασμένο Ιανουάριο βρέθηκε σχεδόν... εκτός ομάδας, εντέλει ο έμπειρος αριστερός μπακ ανανέωσε γι΄ άλλα 2 χρόνια τη συνεργασία του με τους Περιστεριώτες.

A- A A+

Την φανέλα του Ατρόμητου θα συνεχίσει να φοράει έως το 2017 ο Γιάννης Κοντοές.

Αν και τον περασμένο Ιανουάριο βρέθηκε σχεδόν... εκτός ομάδας, εντέλει ο έμπειρος αριστερός μπακ ανανέωσε γι΄ άλλα 2 χρόνια τη συνεργασία του με τους Περιστεριώτες.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Γιάννης Κοντοές θα συνεχίσει μαζί μας για τα επόμενα δύο χρόνια!

Το ποδόσφαιρο είναι μια απεικόνιση της ζωής. Πέφτεις, σηκώνεσαι, ξαναπέφτεις, ξανασηκώνεσαι. Ο Γιάννης Κοντοές μέσα από τη συνολική του παρουσία, τη θέληση και την προσπάθεια κέρδισε την εμπιστοσύνη της ομάδας μας αποδεικνύοντας ότι "τα αγαθά κόποις κτώνται".
Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2017, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου. »

Στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά ο παίκτης επισήμανε τα ακόλουθα: «Όταν ήρθα πέρσι στον Ατρόμητο, είχα δηλώσει ότι η αίσθηση μου ήταν πως θα μείνω περισσότερα χρόνια απ’ όσο σε άλλες ομάδες, κάτι που αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή.

Η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη για την ομάδα και για εμένα, αλλά μας βγάζει πιο δυνατούς έχοντας εκπληρώσει κάποιους στόχους. Εύχομαι να τους ολοκληρώσουμε στη νέα σεζόν πρωτίστως με την πρόκριση μας στους ομίλους του Europa league και διατηρώντας τα κεκτημένα στο ελληνικό πρωτάθλημα. »

Τη σεζόν που πέρασε είχε 23 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο Ελλάδας”.
 

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις