Παραμένει εκτός ΕΠΟ η ΕΠΣ Θεσσαλίας

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015 12:56
UPD:12:57
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Το Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας με στόχο την άρση της ποινής διαγραφής που της επιβλήθηκε από την ΕΠΟ.

Υπενθυμίζεται ότι η Ομοσπονδία έθεσε εκτός των κόλπων της την Ένωση λόγω της προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια, με αίτημα της ΕΠΣ να κηρυχθεί έκπτωτο το νυν διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ και να αντικατασταθεί από προσωρινή διοίκηση, που θα κινούσε τις διεργασίες για εκλογές.

Στο δικαστήριο προσκομίστηκε έγγραφο στο οποίο επτά μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Θεσσαλίας ισχυρίζονται να έχουν άρει τη στήριξή τους στον πρόεδρο Τάσο Μπατζιάκα, σε μια οξύμωρη κίνηση πάντως καθώς και οι ίδιοι είχαν ψηφίσει την προσφυγή της Ένωσης στα πολιτικά δικαστήρια.

Η πρώτη άμεση συνέπεια είναι ότι η ΕΠΣ Θεσσαλίας δεν μπορεί να παραστεί στην αυριανή γενική συνέλευση της ΕΠΟ, ενώ βραχυπρόθεσμα αναμένονται εξελίξεις στο εσωτερικό της, αφού αρκετά μέλη του Δ.Σ. τάσσονται πια ανοιχτά εναντίον του κ. Μπατζιάκα για τους χειρισμούς του στην υπόθεση.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις