Φεστιβάλ Αθηνών: Αλλαγές στο πρόγραμμα, λόγω πολιτικών εξελίξεων

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 21:36
UPD:21:36
A- A A+

Ορισμένες από τις παραστάσεις - συναυλίες του προγράμματος του Φεστιβάλ Αθηνών θα πραγματοποιηθούν κανονικά, ενώ άλλες αναβάλλονται ή ακυρώνονται, λόγω πολιτικών εξελίξεων.

Συγκεκριμένα, 1 και 2 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στην Πειραιώς 260 οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα θέαμα για όλη την οικογένεια που μας έρχεται από το μακρινό Βιετνάμ. Πρόκειται για μια παράσταση που συνδυάζει τις σύγχρονες τάσεις στο τσίρκο, με μουσική, θέατρο και ακροβατικά με τίτλο «Από το χωριό στους δρόμους της πόλης». Είκοσι δύο καλλιτέχνες, ακροβάτες, ζογκλέρ, χορευτές πολεμικών τεχνών ενώνουν τις δημιουργικές τους δυνάμεις σε ένα μοναδικό υπερθέαμα.

Την Τετάρτη 1 Ιουλίου, στο χώρο Α΄ της Πειραιώς 260, εγκαινιάζεται η εικαστική εγκατάσταση του Αντώνη Βολανάκη «The Holy Bachelorette in the Wedding Cave». Μέσα στον αχανή αυτό χώρο, ο επισκέπτης συναντά ένα δάσος από χρησιμοποιημένα νυφικά και υφάσματα, καθώς κι έναν παλιό αργαλειό. Ταυτόχρονα, σε βίντεο προβάλλονται οι απαντήσεις διαφόρων γυναικών πάνω στα σύγχρονα θέματα που τις απασχολούν. Όλα αυτά συνδέονται με την περίφημη Πηνελόπη, έτσι όπως την είδε η βραβευμένη Καναδή συγγραφέας Μάργκαρετ Άτγουντ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

«Από το χωριό στους δρόμους της πόλης».

Την ίδια ημέρα, Τετάρτη 1 Ιουλίου, στο Ηρώδειο θα διεξαχθεί κανονικά η sold out συναυλία του Λάκη Παπαδόπουλου. Από την Πέμπτη αρχίζει και η παράσταση «Στη μέση του δρόμου - Αθήνα» του Πρόδρομου Τσινικόρη (2 - 8 Ιουλίου), στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Σημειώνεται, πως η παράσταση του Βίκτωρα Αρδίττη «Τextilen», που επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 5 Ιουλίου στην Πειραιώς 260, ακυρώνεται λόγω δημοψηφίσματος. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 6 Ιουλίου. Όπως ενημερώσαμε και χθες, η προγραμματισμένη παράσταση «Jesus Christ Super Star», για τις 3 και 4 Ιουλίου στο Ηρώδειο, ακυρώνεται.

Για τους κατόχους εισιτηρίων

Οι κάτοχοι εισιτηρίων της παράστασης «Textilen» - για τις 5 Ιουλίου - μπορούν να μεταφέρουν τα εισιτήριά τους για τις 6 Ιουλίου (στα κεντρικά εκδοτήρια Πανεπιστημίου 39 ή καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο στο 210 3272000).

Για τους κατόχους εισιτηρίων της παράστασης «Jesus Christ Super Star» και για αυτούς της παράστασης «Textilen» που επιθυμούν να τους επιστραφεί η αξία των εισιτηρίων ισχύουν τα παρακάτω:

Αγορές με μετρητά: επιστροφή από τα κεντρικά εκδοτήρια Πανεπιστημίου 39, μετά τη λήξη της τραπεζικής αργίας. Αγορές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες: Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται αυτόματα με την ακύρωση των εισιτηρίων.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Δημοφιλή