Δωρεάν συναυλία της ΕΛΣ στο Ολυμπιείο και προσκλήσεις για τα Επιδαύρια

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015 14:28
UPD:15:44
A- A A+

Μια συναυλία που προσδοκά να γίνει κοινωνικό γεγονός, μια συναυλία - προσφορά στους πολίτες και τους επισκέπτες της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία του υπουργείου Πολιτισμού και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής (ΕΛΣ) και την επίβλεψη του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ), με ελεύθερη είσοδο, την Τετάρτη 29 Ιουλίου στον αρχαιολογικό χώρο του Ολυμπιείου.

H Τσέλια Κοστέα.

Η Ορχήστρα και η Χορωδία της ΕΛΣ υπό τη διεύθυνση του Μύρωνα Μιχαηλίδη και με σολίστ τους Τσέλια Κοστέα, Δημήτρη Πλατανιά και Δημήτρη Πακσόγλου θα παρουσιάσουν αποσπάσματα από  τις όπερες «Ναμπούκο», «Τροβατόρε», «Αΐντα», «Τόσκα» κ.ά.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, με δελτία προτεραιότητας τα οποία θα διανεμηθούν δυο ώρες πριν από την έναρξη της συναυλίας, στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου του Ολυμπιείου (λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας).

ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ

Οι συντελεστές του θεάτρου No, με τον Μιχαήλ Μαρμαρινό και τον Γιώργο Λούκο.

Προσκλήσεις για τα Επιδαύρια

Εξάλλου, συνεχίζεται το πρόγραμμα παροχής δωρεάν προσκλήσεων σε ευπαθείς ομάδες. Την ερχόμενη Παρασκευή και το Σάββατο για τις παραστάσεις του θεάτρου Νο, σε σκηνοθεσία του Μιχαήλ Μαρμαρινού στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, και κατόπιν στις επόμενες παραστάσεις των φετινών Επιδαυρίων.

naftemporiki.gr

 

Προτεινόμενα για εσάς