Στίβος: Πρώτη και στο Λονδίνο η Κυριακοπούλου

Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015 21:24
UPD:21:35
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ACTION IMAGES

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ, Νικόλ Κυριακοπούλου πρώτευσε στο άλμα επί κοντώ και στο Diamond League του Λονδίνου, περνώντας με την πρώτη προσπάθεια τα 4,79 μέτρα και φτάνοντας στους 13 στη συνολική βαθμολογία της σειράς.

A- A A+

''Πετάει'' φέτος η Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία πίστωσε το ενεργητικό της με ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση σε διοργάνωση σπουδαίου επιπέδου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ πρώτευσε στο άλμα επί κοντώ και στο Diamond League του Λονδίνου, περνώντας με την πρώτη προσπάθεια τα 4,79 μέτρα και φτάνοντας στους 13 στη συνολική βαθμολογία της σειράς.

Στη συνέχεια η Κυριακοπούλου τοποθέτησε τον πήχη στα 4,86μ. προκειμένου να καταρρίψει την πανελλήνια επίδοση αλλά και την κορυφαία στον κόσμο, αλλά δεν τα κατάφερε.

Πολύ καλή εμφάνιση και η Κατερίνα Στεφανίδη, τερμάτισε τρίτη με 4,62 μέτρα, ενώ είχε μια άκυρη προσπάθεια στα 4,72μ και δύο στα 4,79 μέτρα. Δεύτερη, επίσης με 4.79μ. αλλά με τη δεύτερη προσπάθεια, ήταν η Ρωσίδα Αντζέλικα Σιντόροβα.

Προτεινόμενα για εσάς

Αθλητικές Μεταδόσεις